Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın admin ben 2023 senesindeki take off anadolu part time projesinde çalışmıştım. Sonra sözleşme bittiği için yollarımız ayrılmıştı. Tekrardan başvurabilir miyim?
Sayın admin ben 2023 senesindeki take off anadolu part time projesinde çalışmıştım. Sonra sözleşme bittiği için yollarımız ayrılmıştı. Tekrardan başvurabilir miyim?
Selam, konudan bağımsız sormak istedim. Ofis ilanları(kabin ekibi planlama ya da operasyon planlama) açılmıyor sanırım. Ya iştiraklerden karşılıyorlar ya da yeni mezunlardan alıyorlar. Doğru mudur bilginiz var mı
Selam, konudan bağımsız sormak istedim. Ofis ilanları(kabin ekibi planlama ya da operasyon planlama) açılmıyor sanırım. Ya iştiraklerden karşılıyorlar ya da yeni mezunlardan alıyorlar. Doğru mudur bilginiz var mı
Deneyimli adaylar için zaman zaman farklı işletme fonksiyonları(İK, Satış, Finans vs.) için ilanlar açılmaktayken, deneyimsiz adaylar için bahsettiğiniz fonksiyonlara Take Off JR aracılığıyla başvuru yapabiliyorsunuz. Zaten Take Off JR başvururken sizden bir işletme fonksiyonu seçmeniz isteniyor.
Deneyimli adaylar için zaman zaman farklı işletme fonksiyonları(İK, Satış, Finans vs.) için ilanlar açılmaktayken, deneyimsiz adaylar için bahsettiğiniz fonksiyonlara Take Off JR aracılığıyla başvuru yapabiliyorsunuz. Zaten Take Off JR başvururken sizden bir işletme fonksiyonu seçmeniz isteniyor.
2024 Kabin memuru alım süreci çok uzun ve kapsamlı sürdüğü için 2025’te ilan açılmayabilir deniyordu forumlarda vs ihtiyaç olmadığından, siz yine açılır mı diyorsunuz?
2024 Kabin memuru alım süreci çok uzun ve kapsamlı sürdüğü için 2025’te ilan açılmayabilir deniyordu forumlarda vs ihtiyaç olmadığından, siz yine açılır mı diyorsunuz?
Yani THY İnsan Kaynaklarından değilim, dolayısıyla kesinlikle net açılır gibi bir söylemim yok. Her sene hemen hemen belirttiğim tarihlerde açıyorlar. Ek olarak Take Off JR ile Kabin Memurluğu ilanının alakası tam olarak ne anlayamadım. Alakasını biraz daha açarsanız daha net bir açıklama yaparım. Çünkü sonuçta tek bir İK ekibi yok. Farklı farklı İK ekipleri farklı farklı iş ilanlarını açıp aynı anda farklı süreçleri yürütüyorlar.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.