THY 2025 Sezonu Thy Takeoff İlanı Ne Zaman Açılır Tahmini?

• Konbuyu başlatan Captain1
  • Başlangıç tarihi
C

Captain1

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
2025 Sezonu THY Takeoff İlanı Ne Zaman Açılır Tahmini?

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
Mart ayına kadar açılmış olur.

C

Captain1

Sayın admin ben 2023 senesindeki take off anadolu part time projesinde çalışmıştım. Sonra sözleşme bittiği için yollarımız ayrılmıştı. Tekrardan başvurabilir miyim?

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
Sayın admin ben 2023 senesindeki take off anadolu part time projesinde çalışmıştım. Sonra sözleşme bittiği için yollarımız ayrılmıştı. Tekrardan başvurabilir miyim?
Evet, başvurabilirsiniz.

sekizocak

sekizocak

Evet, başvurabilirsiniz.
Selam, konudan bağımsız sormak istedim. Ofis ilanları(kabin ekibi planlama ya da operasyon planlama) açılmıyor sanırım. Ya iştiraklerden karşılıyorlar ya da yeni mezunlardan alıyorlar. Doğru mudur bilginiz var mı

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
Selam, konudan bağımsız sormak istedim. Ofis ilanları(kabin ekibi planlama ya da operasyon planlama) açılmıyor sanırım. Ya iştiraklerden karşılıyorlar ya da yeni mezunlardan alıyorlar. Doğru mudur bilginiz var mı
Deneyimli adaylar için zaman zaman farklı işletme fonksiyonları(İK, Satış, Finans vs.) için ilanlar açılmaktayken, deneyimsiz adaylar için bahsettiğiniz fonksiyonlara Take Off JR aracılığıyla başvuru yapabiliyorsunuz. Zaten Take Off JR başvururken sizden bir işletme fonksiyonu seçmeniz isteniyor.

sekizocak

sekizocak

Deneyimli adaylar için zaman zaman farklı işletme fonksiyonları(İK, Satış, Finans vs.) için ilanlar açılmaktayken, deneyimsiz adaylar için bahsettiğiniz fonksiyonlara Take Off JR aracılığıyla başvuru yapabiliyorsunuz. Zaten Take Off JR başvururken sizden bir işletme fonksiyonu seçmeniz isteniyor.
Deneyimli adayım, o yüzden şansımın take off jr lara göre daha az olduğunu düşünüyorum. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim

U

ucanbirivar

2024 Kabin memuru alım süreci çok uzun ve kapsamlı sürdüğü için 2025’te ilan açılmayabilir deniyordu forumlarda vs ihtiyaç olmadığından, siz yine açılır mı diyorsunuz?

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
2024 Kabin memuru alım süreci çok uzun ve kapsamlı sürdüğü için 2025’te ilan açılmayabilir deniyordu forumlarda vs ihtiyaç olmadığından, siz yine açılır mı diyorsunuz?
Yani THY İnsan Kaynaklarından değilim, dolayısıyla kesinlikle net açılır gibi bir söylemim yok. Her sene hemen hemen belirttiğim tarihlerde açıyorlar. Ek olarak Take Off JR ile Kabin Memurluğu ilanının alakası tam olarak ne anlayamadım. Alakasını biraz daha açarsanız daha net bir açıklama yaparım. Çünkü sonuçta tek bir İK ekibi yok. Farklı farklı İK ekipleri farklı farklı iş ilanlarını açıp aynı anda farklı süreçleri yürütüyorlar.

Konuyu okuyanlar;