Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun ve kariyerinizde başarılar dilerim 🙏 Burada yazdığınız şeye biraz aklım takıldı da. Kurul mülakatında tek başınıza sizinle mülakatı yapacak görevlilerle değil miydiniz yani? Diğer bazı adaylarla beraber girdiğiniz, kendi aranızda iletişim kurduğunuz bir görüşme gibi mi oluyor? Sürecin o aşaması hakkında detay verebilirseniz çok mutlu olurum, benim de mülakatım yarın da biraz heyecanlıyım 😅
Hayir tabii ki o kurul odasinda, ingilizce mulakat odasinda yalnizsiniz ☺️ demek istediğim enerjimi olumlu ve yuksek tutmak icin bu süreçte diğer adaylara bile mülakatım her an devam ediyormus gibi davranmaktı. Bu biraz emirates mülakatlarına hazırlandığımdan da dikkat ettiğim bir şeydi. Tabii Thy diğer adaylarla olan iletişimimize bakmıyor, sadece benim dikkat ettiğim bi durumdu.

• Like
Tepkiler: beardylad ve gunes
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun ve kariyerinizde başarılar dilerim 🙏 Burada yazdığınız şeye biraz aklım takıldı da. Kurul mülakatında tek başınıza sizinle mülakatı yapacak görevlilerle değil miydiniz yani? Diğer bazı adaylarla beraber girdiğiniz, kendi aranızda iletişim kurduğunuz bir görüşme gibi mi oluyor? Sürecin o aşaması hakkında detay verebilirseniz çok mutlu olurum, benim de mülakatım yarın da biraz heyecanlıyım 😅
merhaba mülakat tarihi belge yükleme aşamasından sonra size ne zaman verildi acaba ben de tarih verilmesini bekliyorum da ve ne zaman başvurmuştunuz ilana?

merhaba mülakat tarihi belge yükleme aşamasından sonra size ne zaman verildi acaba ben de tarih verilmesini bekliyorum da ve ne zaman başvurmuştunuz ilana?
Ben 18/06 da başvurdum. Belge yükleme son tarihim 14/09’du. Yarın olacak mülakatın davetiyesi de 02/10’da gönderilmiş. Ama ben 2. Yabancı Dil ilanından giriyorum. Belki sizin ilanınız farklıysa ona göre uzun sürebilir.

Arkadaşlar ben de girdim boyum 170 ti 170 çıktı gayet aynı ölçülüyorr ben kilom 11 kilo fazla çıktı 11 normalde müsade edilecek bir rakam değil ama 1 ay sonraya gün verdi kilonu ver tekrar gel mülakata diye gayet insiyatifliler dövme yara izi vs hariç ama boyunuz sınırsa 160 gibi gitmeyin çünkü boyda insiyatif yok
Neden öyle söylediniz? Sizin aynı ölçülmüş. Benim de sınırda olsa bile aynı çıkarsa boyum yeterli olur?

Neden öyle söylediniz? Sizin aynı ölçülmüş. Benim de sınırda olsa bile aynı çıkarsa boyum yeterli olur?
Tabikide öyle fakat bazı arkadaşlarımız eksik ölçüyorlar diyor ya o yüzden risk almak istiyorsanız tabikide gidin bunlar nasip kısmet dediğiniz gibi belki de eksik ölçülmüycek

O süreci yaşadığım için söylüyorum boydan elenenler vardı çok üzülmüştüm o yüzden o kadar yol geliniyor emek var

Merhaba benim de leke için endişem var yara izi ya da lekeden çok elenen oldu mu acaba sürecinizde gorsugunuz
Çok belirgin yara izi ve görünür yerde lekeden oldu birde dövme sildirenler vardı onlarda kabul edilmedi tam ten rengine dönünce teniniz gelin dediler

merhaba işe giriş muayenesinde sadece hastaneden aldığımız raporlar mı inceleniyor yoksa tekrar muayene de ediliyor muyuz tansiyon ölçümü vs?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.