Teşekkür ederim. Tabii yazarımtebrik ederimm kariyerinizde başarılariş teklifi mailini alınca da yazabilir misiniz ben de sizinle yakın tarihlerde işe giriş muayenesine girmiştim
![]()
Eğilip bakmışlardı. Ben etek gömlek giydiğimdem straplez elbiseyi giymedim,eteğimi yukarı kaldırdım.Teşekkürler,yara izi kontrolünde ayağınıza eğilip baktılar mı yoksa yukardan mı baktılar? Straptez mi giydiniz yoksa elbiseyi mi sıyırdınız?
Öncelikle tebrik ederim! Ben boy kilo aşamasını sormak istiyorum, çoraplarla mı boy ölçülüyor? Boy konusunda ne kadar katılar? Sorma sebebim şu, boyum tam 160 ve birçok kişi forumda boyunun bildiğinden 2 cm az çıktığını söylüyor ve sırf boydan elenmek beni çok üzer kendimi hazırlamak isterim mental olsrak
Evet ön değerlendirme aşamasında enabız kontrol ediliyor. Odaya giriyorsunuz size doktor hanım/bey bir sms gönderiyor. Sonrasında e nabız incelemesi başlıyor. Benim baya bi ziyaretim vardı. 15-20 dk falan sürmüştü sanırım bu süreç.Sağlık aşamasında, işyeri hekimi enabız kontrollü yaptımı? Yaptı ise süreç nasıl ilerliyor anlatırmısınız?
Teklif alınca haber verir misinizTeşekkür ederim. Tabii yazarım
Eğilip bakmışlardı. Ben etek gömlek giydiğimdem straplez elbiseyi giymedim,eteğimi yukarı kaldırdım.
Teşekkür ederimEvet 1 2 cm az çıkabiliyor. Benle beraber ölçülen arkadaşlar arasında esneme hareketi yapanlar vardı. Belki işe yarıyordur.
Evet ön değerlendirme aşamasında enabız kontrol ediliyor. Odaya giriyorsunuz size doktor hanım/bey bir sms gönderiyor. Sonrasında e nabız incelemesi başlıyor. Benim baya bi ziyaretim vardı. 15-20 dk falan sürmüştü sanırım bu süreç.
Veririm. Siz de mi teklif bekliyorsunuz?Teklif alınca haber verir misiniz
Hayır,ben daha bu hafta mülakata gireceğim,insanların deneyimlerini okumayı seviyorum sadeceVeririm. Siz de mi teklif bekliyorsunuz?
Anladım, başarılar diliyorumHayır,ben daha bu hafta mülakata gireceğim,insanların deneyimlerini okumayı seviyorum sadece![]()
Hangi alanlara bakıyor genelde, benimde oldukça kalabalık çünkü mesela son 4 senemi vs gibi?Teşekkür ederim. Tabii yazarım
Eğilip bakmışlardı. Ben etek gömlek giydiğimdem straplez elbiseyi giymedim,eteğimi yukarı kaldırdım.
Teşekkür ederimEvet 1 2 cm az çıkabiliyor. Benle beraber ölçülen arkadaşlar arasında esneme hareketi yapanlar vardı. Belki işe yarıyordur.
Evet ön değerlendirme aşamasında enabız kontrol ediliyor. Odaya giriyorsunuz size doktor hanım/bey bir sms gönderiyor. Sonrasında e nabız incelemesi başlıyor. Benim baya bi ziyaretim vardı. 15-20 dk falan sürmüştü sanırım bu süreç.
Her şeye bakılıyor. En eskiden en yeniye diyebilirim. Detaylı bir inceleme oluyor o sebeple uzun sürebiliyor.Hangi alanlara bakıyor genelde, benimde oldukça kalabalık çünkü mesela son 4 senemi vs gibi?
Teşekkür ederim cevap için. Ajet ve THY aynı ilerlediği ın sormak istedim. Yorum yapanlar ajetin daha esnek oldugunu söyluyor tabii bilemiyorumHer şeye bakılıyor. En eskiden en yeniye diyebilirim. Detaylı bir inceleme oluyor o sebeple uzun sürebiliyor.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun ve kariyerinizde başarılar dilerimDavranışlarıma çok dikkat ettim, diğer adaylarla olan iletişimime çok dikkat ettim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.