Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
tebrik ederimm kariyerinizde başarılar 🩷 iş teklifi mailini alınca da yazabilir misiniz ben de sizinle yakın tarihlerde işe giriş muayenesine girmiştim 😊
Teşekkür ederim. Tabii yazarım :)
Teşekkürler,yara izi kontrolünde ayağınıza eğilip baktılar mı yoksa yukardan mı baktılar? Straptez mi giydiniz yoksa elbiseyi mi sıyırdınız?
Eğilip bakmışlardı. Ben etek gömlek giydiğimdem straplez elbiseyi giymedim,eteğimi yukarı kaldırdım.
Öncelikle tebrik ederim! Ben boy kilo aşamasını sormak istiyorum, çoraplarla mı boy ölçülüyor? Boy konusunda ne kadar katılar? Sorma sebebim şu, boyum tam 160 ve birçok kişi forumda boyunun bildiğinden 2 cm az çıktığını söylüyor ve sırf boydan elenmek beni çok üzer kendimi hazırlamak isterim mental olsrak

Teşekkür ederim :) Evet 1 2 cm az çıkabiliyor. Benle beraber ölçülen arkadaşlar arasında esneme hareketi yapanlar vardı. Belki işe yarıyordur.
Sağlık aşamasında, işyeri hekimi enabız kontrollü yaptımı? Yaptı ise süreç nasıl ilerliyor anlatırmısınız?
Evet ön değerlendirme aşamasında enabız kontrol ediliyor. Odaya giriyorsunuz size doktor hanım/bey bir sms gönderiyor. Sonrasında e nabız incelemesi başlıyor. Benim baya bi ziyaretim vardı. 15-20 dk falan sürmüştü sanırım bu süreç.

Eğilip bakmışlardı. Ben etek gömlek giydiğimdem straplez elbiseyi giymedim,eteğimi yukarı kaldırdım.

Teşekkür ederim :) Evet 1 2 cm az çıkabiliyor. Benle beraber ölçülen arkadaşlar arasında esneme hareketi yapanlar vardı. Belki işe yarıyordur.

Evet ön değerlendirme aşamasında enabız kontrol ediliyor. Odaya giriyorsunuz size doktor hanım/bey bir sms gönderiyor. Sonrasında e nabız incelemesi başlıyor. Benim baya bi ziyaretim vardı. 15-20 dk falan sürmüştü sanırım bu süreç.
Teklif alınca haber verir misiniz

Hangi alanlara bakıyor genelde, benimde oldukça kalabalık çünkü mesela son 4 senemi vs gibi?

Davranışlarıma çok dikkat ettim, diğer adaylarla olan iletişimime çok dikkat ettim.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun ve kariyerinizde başarılar dilerim 🙏 Burada yazdığınız şeye biraz aklım takıldı da. Kurul mülakatında tek başınıza sizinle mülakatı yapacak görevlilerle değil miydiniz yani? Diğer bazı adaylarla beraber girdiğiniz, kendi aranızda iletişim kurduğunuz bir görüşme gibi mi oluyor? Sürecin o aşaması hakkında detay verebilirseniz çok mutlu olurum, benim de mülakatım yarın da biraz heyecanlıyım 😅

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.