Merhabalar, 4Nisan cuma günü Online mülakata girdim gayet iyi geçtiğini düşünüyorum fakat herhangi bir geri dönüş olmadı. Mülakat sonunda değerlendirmeler ay sonunu bulabilir denildi gün geçtikçe ümidim kesiliyor
Siz girdiyseniz nasıl geçti, bilgilendirir misiniz?

Teşekkürler 🌼Sizlere ne sormuşlardı hatırlıyor musunuz ?
Eski yaptığım iş ile ilişkili sorular sormuşlardı. Dediğim gibi mülakat genel olarak sohbet havasına geçiyor bence bundan dolayı sorular konuşmaya göre şekilleniyor. Ve şuan ben ingilizce konuşma becerilerinin daha fazla gerekli olduğu (Türk yolcu oranı çok düşük) bir istasyon da çalıştığım halda bana sorulan soru o kadar da zor değildi sadece biraz comlicated bir şekildeydi.

Eski yaptığım iş ile ilişkili sorular sormuşlardı. Dediğim gibi mülakat genel olarak sohbet havasına geçiyor bence bundan dolayı sorular konuşmaya göre şekilleniyor. Ve şuan ben ingilizce konuşma becerilerinin daha fazla gerekli olduğu (Türk yolcu oranı çok düşük) bir istasyon da çalıştığım halda bana sorulan soru o kadar da zor değildi sadece biraz comlicated bir şekildeydi.
Anladım çok teşekkür ederim. Kolay gelsin sizlere de 🙏🏻

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.