HAVAŞ 18 Mart Havaş Online Sınava Katılan Ve Geri Dönüş Alan Varmı ?

• Konbuyu başlatan halilibrhmsn
  • Başlangıç tarihi
Sinemh

Sinemh

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Evet olumlu dönüş oldu bugün evrak teslimine gideceğim mülakata 27 sinde girmiştim olumlu mesajı da 11 inde geldi

Efe20255

Efe20255

Bir şey daha sormak istiyorum, eğitimi süresince herhangi bir ödeme olacak mı ? Maaşın bir kısmını verildigini duymuştum ama doğru mu acaba
@Sinemh Sizlere bilgi verildi mi bu konu hakkında?

Efe20255

Efe20255

Evet eğitim sürecinde ödeme yapacaklarını söylediler kusura bakmayın geç cevap vermiş bulundum
Ücret bilglerini özelden paylaşma şansınız var mı ? Site dr opsiyon var mı bilmiyorum

Sinemh

Sinemh

Burdan paylaşma şansın var mı ?
Merhaba burda in paylaşmam doğru olmaz diye düşünüyorum ama maaşlar belli oldu personel desteği için tahtaya yazdıkları numarayı ararsanız bilgi verirler

Efe20255

Efe20255

Merhaba burda in paylaşmam doğru olmaz diye düşünüyorum ama maaşlar belli oldu personel desteği için tahtaya yazdıkları numarayı ararsanız bilgi verirler
Haklısınız burdan paylaşmak doğru olmaz. Daha yeni beni aradılar part -time mı full-time mı isterseniz diye o an sordum en kötü cuma günü söylenir dedi ben söylenmediğini iletirim dediler ancak aklımda bir soru şuan 40k+ üstü müydü

Sinemh

Sinemh

Haklısınız burdan paylaşmak doğru olmaz. Daha yeni beni aradılar part -time mı full-time mı isterseniz diye o an sordum en kötü cuma günü söylenir dedi ben söylenmediğini iletirim dediler ancak aklımda bir soru şuan 40k+ üstü müydü
Evet üstüydü

Sinemh

Sinemh

Sizin harekatmıydı eğitim cuma başlayacak dediler ama bir dönüş olmadı henüz bize yolcu hizmetleri dediler

Efe20255

Efe20255

Sizin harekatmıydı eğitim cuma başlayacak dediler ama bir dönüş olmadı henüz bize yolcu hizmetleri dediler
Banada dönüş sadece part mı ve full mu diye oldu öğrenci olduğum için. Şuan durum olumlu mu diye sordum sms sizlere gelecek ondan önce bir şey söyleymem dediler. Yolcu hizmetleri diye biliyorum

Sinemh

Sinemh

Anladım teşekkür ederim ben daha aranmadım 🥺
Acaba sms be zaman gelir bize direkt vardiyalı olacaksanız demişlerdi görüşmede belki siz henüz öğrenci olduğunuz için farklıdır

Konuyu okuyanlar;