Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Baznx

Üye
8 Ocak 2026
12
13
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Dünya ticaret Merkezi’nde mülakata giriyoruz ben araştırmıştım da giyim kuşam hakkında bilgi verilmedigi için onu da cevaplayayım takım elbise giyip gelen de vardı normal gündelik kıyafet de giyinen vardı eşofmanla gelen bile vardı kendim geniş kıyafetler giyerek geldim. İlk başta sigorta belgesini teslim ediyorsunuz ondan sonra sizi bir odaya alıyorlar biz 35 kişiydik ilk başta üç kişi elini kaldırıp çıkmak istedi orada mülakatı yapan kişi biraz daha zorluklarından bahsetti kimlerin çalışıp çalışamayacağını özellikle şu cümlesini unutmadım karakolun önünden bile geçmeyenler işimizde çalışabilir şeklinde bir cümlesi vardı. Ondan sonrasında aşağıya yüz yüze mülakatlara geçiyoruz orada biraz bekliyorsunuz üçer üçer alıyorlar kendim Örgün eğitimde okuyorum.vardiyaları nasıl yapacağımı okulu nasıl devamsızlıkla götürebileceğimi falan konuştuk son kez işten bahsedildi sonra da çıkabilirsiniz bir ay sonra bilgi vereceğiz şeklinde bilgi verildi ve çıkış yaptım.

Dünya ticaret Merkezi’nde mülakata giriyoruz ben araştırmıştım da giyim kuşam hakkında bilgi verilmedigi için onu da cevaplayayım takım elbise giyip gelen de vardı normal gündelik kıyafet de giyinen vardı eşofmanla gelen bile vardı kendim geniş kıyafetler giyerek geldim. İlk başta sigorta belgesini teslim ediyorsunuz ondan sonra sizi bir odaya alıyorlar biz 35 kişiydik ilk başta üç kişi elini kaldırıp çıkmak istedi orada mülakatı yapan kişi biraz daha zorluklarından bahsetti kimlerin çalışıp çalışamayacağını özellikle şu cümlesini unutmadım karakolun önünden bile geçmeyenler işimizde çalışabilir şeklinde bir cümlesi vardı. Ondan sonrasında aşağıya yüz yüze mülakatlara geçiyoruz orada biraz bekliyorsunuz üçer üçer alıyorlar kendim Örgün eğitimde okuyorum.vardiyaları nasıl yapacağımı okulu nasıl devamsızlıkla götürebileceğimi falan konuştuk son kez işten bahsedildi sonra da çıkabilirsiniz bir ay sonra bilgi vereceğiz şeklinde bilgi verildi ve çıkış yaptım.

yedeklerden yhm mi?

İyi haberler inşallah hocam. Peki yemek kartı ve diğer haklardan bahsedildi mi

Sonraki ay ne kadar oluyor peki üzerinden geçti derken neler konuşuldu yüzeysel hocam
Maaş konusunda o kadar çok dinlemedim Açıkçası yemek kartının sadece olduğunu söylediler fiyatı söylemediler ulaşımdan bahsettiler Ulaşım onların sağlayacağını falan söylediler Hatırladığım bir de üç hafta süresince eğitim sürecinde asgari ücret aldığımız eğer başka mülakata giden arkadaşlar varsa maaş konusunu dinlemişlerdir ama o sırada başka bir şeye odaklanmıştım ne desem yalan olur

Geçmiş olsun ve hakkınızda hayırlısı olsun. Yedeklerden açılan yolcu hizmetleri memuru için bu dedikleriniz değil mi?

Birebir mülakatta ingilizce hiç bir şey sorulmaması şaşırttı. Bende yarın gireceğim 15:00 de.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.