Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben çarşamba günü girdim mülakata olumlu geçti. Bana 2 hafta için bilgi verilecektir dendi. Servis bilgileri araştırdılar. Evime yakın servis vardı gözün aydın dediler. Demekki herkeze farklı konuşmuşlar.
Size hayırlı olsun benim okulum hakkında memleketim hakkında konuştuk bana 1 ay denildi servis falan da konuşmadık

• Like
Tepkiler: gunes
Dünya ticaret Merkezi’nde mülakata giriyoruz ben araştırmıştım da giyim kuşam hakkında bilgi verilmedigi için onu da cevaplayayım takım elbise giyip gelen de vardı normal gündelik kıyafet de giyinen vardı eşofmanla gelen bile vardı kendim geniş kıyafetler giyerek geldim. İlk başta sigorta belgesini teslim ediyorsunuz ondan sonra sizi bir odaya alıyorlar biz 35 kişiydik ilk başta üç kişi elini kaldırıp çıkmak istedi orada mülakatı yapan kişi biraz daha zorluklarından bahsetti kimlerin çalışıp çalışamayacağını özellikle şu cümlesini unutmadım karakolun önünden bile geçmeyenler işimizde çalışabilir şeklinde bir cümlesi vardı. Ondan sonrasında aşağıya yüz yüze mülakatlara geçiyoruz orada biraz bekliyorsunuz üçer üçer alıyorlar kendim Örgün eğitimde okuyorum.vardiyaları nasıl yapacağımı okulu nasıl devamsızlıkla götürebileceğimi falan konuştuk son kez işten bahsedildi sonra da çıkabilirsiniz bir ay sonra bilgi vereceğiz şeklinde bilgi verildi ve çıkış yaptım.
Biz seninle beraber gitmişiz mülakata 1 kişi takım elbiseyle gelmişti. 3 kişi şartları begenmedi ayrıldı. Sonra alt kata indik sırayla odalara girip yüzyüze mülakat yaptık. Ben bugün sürüş testine katıldım. Orasıda olumlu geçti. Evrak hazırlamak ve eğitim süreci olacakmış 2 hafta onun için bilgi verecekler onu bekliyorum.

• Like
Tepkiler: Baznx
Size hayırlı olsun benim okulum hakkında memleketim hakkında konuştuk bana 1 ay denildi servis falan da konuşmadık
Bana ilk sorulan soru nerede oturuyorsun dedi falanca yerde dedim. Eline telefonu aldı aradı sordu. Evet ordan geçiyormuş servis dedi. Sonra nerde çalıştın ne iş yaptın iş ağırmıydı. Burda ağır işler var yapabilirmisin falan filan. Bana sıkıntı olan tek şey 2 günde bir vardiya değişimi olması. İnsanın sağlığı bozulur 2 günde bir farklı saatlerde çalışınca. Alışmam çok uzun sürecek gibi..

Biz seninle beraber gitmişiz mülakata 1 kişi takım elbiseyle gelmişti. 3 kişi şartları begenmedi ayrıldı. Sonra alt kata indik sırayla odalara girip yüzyüze mülakat yaptık. Ben bugün sürüş testine katıldım. Orasıda olumlu geçti. Evrak hazırlamak ve eğitim süreci olacakmış 2 hafta onun için bilgi verecekler onu bekliyorum.
Hayırlı olsun büyük ihtimalle ben geçemedim mülakattan siz geçtiniz

Bana ilk sorulan soru nerede oturuyorsun dedi falanca yerde dedim. Eline telefonu aldı aradı sordu. Evet ordan geçiyormuş servis dedi. Sonra nerde çalıştın ne iş yaptın iş ağırmıydı. Burda ağır işler var yapabilirmisin falan filan. Bana sıkıntı olan tek şey 2 günde bir vardiya değişimi olması. İnsanın sağlığı bozulur 2 günde bir farklı saatlerde çalışınca. Alışmam çok uzun sürecek gibi..
Nerede çalıştığımı falan da sordular ama dediğim gibi servis muhabbeti geçmedi bende.maalesef zor iş havaş dalamanda çalışan ev arkadaşım vardı ondan biliyorum ne gecesi vardı ne gündüzü 6 ay çalışmaya biriktirdiği parayla motor aldı.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Şuan son noktaya ulaştım artık aramalarını bekleyeceğim. Büyük ihtimalle bütün mülakatlar bitince arayacaklar tahminimce
Saglik tertikleri işteyecekler senden ve onları hazırladıgın zaman iş başi saglik doktoruna gozukuceksin bjr surede bekleyceksin ondan sonra egitime gideceksin bilginiz olsun

Saglik tertikleri işteyecekler senden ve onları hazırladıgın zaman iş başi saglik doktoruna gozukuceksin bjr surede bekleyceksin ondan sonra egitime gideceksin bilginiz olsun
Nasıl bir eğitim bu ? Sahada mı, ofiste falan mı ? Bide Emniyet bilinci diye birşey varmış 2 kez kalınca işten atılıyormuşsun doğru mu ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.