Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
acaba toplu alım mı yapacaklar yeni proje acılmaya yakın zamanda mülakata girenler şanslı beni daha cagırmadılar tenezzür etmediler geminin kaptanı senın iş er yada geç olacak ben kaldım açıkda
acaba toplu alım mı yapacaklar yeni proje acılmaya yakın zamanda mülakata girenler şanslı beni daha cagırmadılar tenezzür etmediler geminin kaptanı senın iş er yada geç olacak ben kaldım açıkda
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.