benim silahsız atatürkde tss güvenlıkde calısan arkadasla konustum diyo yeni baslayan elemanlar oldu 3 4 kişi oldu diyor projeler diyor silahlıya dönüyor gerci yalancıdır biraz kendisi pek onun sözüyle hareket edilmez ama yalanda olsa ihtimalı değerlendirmek lazım aynı benim bana yalan söleme ihtimalını değerlendirdiğim gibi

benim silahsız atatürkde tss güvenlıkde calısan arkadasla konustum diyo yeni baslayan elemanlar oldu 3 4 kişi oldu diyor projeler diyor silahlıya dönüyor gerci yalancıdır biraz kendisi pek onun sözüyle hareket edilmez ama yalanda olsa ihtimalı değerlendirmek lazım aynı benim bana yalan söleme ihtimalını değerlendirdiğim gibi
Nebileyim ya 10 tane mail.attim.hicnirinr donüs yok alanlari aldilar bence

Bundan sonra alirlarsada şansimiza artik

Ben oraya bile gittim.danismadaki.kadinlar benim.arkasasta bekliyor diyor

• Like
Tepkiler: Meta

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.