Pozisyon veya İlan Adı
kabın memurU
Korkunç bir şirket tek kelime ile korkunç.... Sıcacık evinizden bu şirket için Ankaraya taşınamanız gerçekten büyük pişmanlık olacaktır. Yolculara ve müdürlere sürekli yalakalık yapmanız gerekecek kendinizi sevdirmek için her şeyi yapmanız gerekecek yoksa barındırmayacaklar, hangar görevi diye çağırılıp uçuşa gönderileceksiniz, ha bire birilerini memnun etmeye çalışacaksınız sürekli ezileceksiniz. Sizi bezdirmek için ellerinden geleni yapacaklar. Başarılar.
Birde size bişey sormak ıstıyorum mulakat gerceklestıkten sonra kac gun sonra olumlu maıl aldınız

Bende 21 agustos ama donus yok… cok az kısı alıyorlar sanırsam. Ben maıl attım degerlendırme devam edılıyor denılmıstı bana en son… siz suan calısıyor musuz?

Bende 21 agustos ama donus yok… cok az kısı alıyorlar sanırsam. Ben maıl attım degerlendırme devam edılıyor denılmıstı bana en son… siz suan calısıyor musuz?
Hayırlısı olsun . Hayır çalışmıyorum , Evet süreç muhtemelen devam ediyordur . Bakalım bende beklemedeyim . Hakkımızda hayırlısı . 🙏🏻🪬

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.