Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri memuru
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Elifak

Üye
3 Şub 2026
11
3
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Sanırım çoğu kişi henüz geri dönüş almamış ama daha önceden çevresinde vs duyan var mı ne sürede dönüyorlar ? Sadece olumlu olunca mı dönüyorlar ?

• Like
Tepkiler: Yaseminttpl
Bende arkadaşlardan duydum çok geç dönüyorlar diye. Başka sırkette egıtım bıtmıs ise baslamıs öyle döndüler dedi. Sezon 1 Nisan'da başlıyor genel. Şubat sonu evrak egıtım olsa Belkı mart sonlarına doğru da ise baslanır.

• Like
Tepkiler: mesutyr1
Bende arkadaşlardan duydum çok geç dönüyorlar diye. Başka sırkette egıtım bıtmıs ise baslamıs öyle döndüler dedi. Sezon 1 Nisan'da başlıyor genel. Şubat sonu evrak egıtım olsa Belkı mart sonlarına doğru da ise baslanır.
Yani mülakat için genel manada bir mart nisana kadar beklemek mi gerekiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.