Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurlupu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
ben 23 martta açılan sınıfa katılamamıştım, bu olay sürecinizi olumsuz etkilemeyecek bir sonraki sınıfa alacağız dediler. ancak bugün arayıp gelişme var mı diye sorduğumda, eğitim sınıfı açılacak mı ya da ne zaman açılacak bilmiyoruz dediler. sizin bildiğiniz başka bir şey var m
Bende de aynı sizde ki durum bana da size dönüş sağlayacağız dediler

açıkçası ben tam sezon başlamadan yeni eğitim sınıfı açılır dşye düşünüyorum umarım herkes için hayırlısı olur, size haber verirlerse buraya yazarsanız da çok sevinirim
ilk eğitim sınıfını 3 martta açtılar sonrakini 23 martta buna bakılırsa 20 gün arayla açılıyor gibi ama bakalım hakkımızda hayırlısı bir gelişme olursa tabi ki haber veririm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.