Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Online sınavdaki tipte sorular. Ama biraz daha zorlayıcı kendi fikrimce. Bence yine bir B1-2 arası vardı diye düşünüyorum. Benim de İngilizcem kötü değildir ama bugünkünde biraz daha yavaştım tam kavrayabilmek adına. Olabildiğince cümleden anlam çıkarmaya çalıştım. Bir de doğrudan bir deyimin anlamını sormuşlardı, cümle içinde olsa daha kolay olurdu. Salladım açıkçası. Yine 2-3 soruda takıldığım kelimeler oldu. Ama bazıları da yine çok kolaydı yani net bir şey demek zor oluyor.

GY ve ben aynı kulvarlarda değiliz yani problem sorularında (kârı, yüzdesi vs. gibi sorular) ben açıkçası aranızda değilim. Onları biraz düşünmem gerekiyor ama düşünmeye vaktim kalmıyor çünkü ilerideki Türkçe, örüntü, tablo sorularından en azından yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum. Zorlandığımı bildiğim için üzerlerinde çok durmuyorum, bu yüzden aklımda da fazla kalmıyorlar. Bilemiyorum ne kadar faydalı bir yanıt oldu bu 🥲
Yanıtınız icin tesekkur ederim umarim gonlunuzce surec ilerler... Ben Ankara Esenboğa için basvurmustum,sınav icin alel acele İstanbul'a gidiyorum. Zorlanip emegimin suya dusmesinden korkmuyor değilim

• Like
Tepkiler: Kedianası
Yanıtınız icin tesekkur ederim umarim gonlunuzce surec ilerler... Ben Ankara Esenboğa için basvurmustum,sınav icin alel acele İstanbul'a gidiyorum. Zorlanip emegimin suya dusmesinden korkmuyor değilim
Merhabalar, normalde başvurduğunuz istasyonun şehrinde sınava çağırılıyorsunuz diye biliyorum sizde niye böyle oldu acaba?

• Like
Tepkiler: Selma Bulut
Hiç bilmiyorum Esenboğa icin basvurduguma da eminim. Benim gibi baska birileri var mi acaba
Aynı ikilemi ben de yaşamıştım antalya için başvurdum diye aklımda kalmıştı istanbul’da sınava girdim hatta ilk mesajı aldığımda burada sormuştum ve nereye başvurduysanız kesinlikle oraya çağırılıyorsunuz dendi ve maalesef teyit etmek için girebileceğimiz bir sistem de yok..

Aynı ikilemi ben de yaşamıştım antalya için başvurdum diye aklımda kalmıştı istanbul’da sınava girdim hatta ilk mesajı aldığımda burada sormuştum ve nereye başvurduysanız kesinlikle oraya çağırılıyorsunuz dendi ve maalesef teyit etmek için girebileceğimiz bir sistem de yok..
O zaman bosu bosuna mi gitmis olacagim...

esenboğa icin açık iki ilan gözüküyordu ben basvuru yaptığımda,ay umarım dediginiz gibi degildir. Istanbul ankara antalya vardı
Bodrum, Dalaman, Sabiha ve Antalya olmalı ilan. İş ilanları kısmında TGS`nin ilanına bakabilirsiniz bu sitede. Sabiha için kapandı diğer yerler için uzattılar başvuruyu. Sizin bahsettiğiniz acaba yer hizmetleri işçisi mi, ilan var mı bilmiyorum ama yolcu hizmetlerinde Ankara yok.

• Like
Tepkiler: Kedianası
Bodrum, Dalaman, Sabiha ve Antalya olmalı ilan. İş ilanları kısmında TGS`nin ilanına bakabilirsiniz bu sitede. Sabiha için kapandı diğer yerler için uzattılar başvuruyu. Sizin bahsettiğiniz acaba yer hizmetleri işçisi mi, ilan var mı bilmiyorum ama yolcu hizmetlerinde Ankara yok.
Evet Ankara yolcu hizmetleri memuru yoktu. Arkadaşı belki üniversite mezunu olduğu için yolcu hizmetlerinde değerlendirmek istemiş olabilirler. Ankara’da süreç garip ilerliyor hep

• Like
Tepkiler: blight

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.