Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Online sınavdaki tipte sorular. Ama biraz daha zorlayıcı kendi fikrimce. Bence yine bir B1-2 arası vardı diye düşünüyorum. Benim de İngilizcem kötü değildir ama bugünkünde biraz daha yavaştım tam kavrayabilmek adına. Olabildiğince cümleden anlam çıkarmaya çalıştım. Bir de doğrudan bir deyimin anlamını sormuşlardı, cümle içinde olsa daha kolay olurdu. Salladım açıkçası. Yine 2-3 soruda takıldığım kelimeler oldu. Ama bazıları da yine çok kolaydı yani net bir şey demek zor oluyor.
GY ve ben aynı kulvarlarda değiliz yani problem sorularında (kârı, yüzdesi vs. gibi sorular) ben açıkçası aranızda değilim. Onları biraz düşünmem gerekiyor ama düşünmeye vaktim kalmıyor çünkü ilerideki Türkçe, örüntü, tablo sorularından en azından yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum. Zorlandığımı bildiğim için üzerlerinde çok durmuyorum, bu yüzden aklımda da fazla kalmıyorlar. Bilemiyorum ne kadar faydalı bir yanıt oldu bu
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.