Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
2 Tem 2024
41
3
35
Merhaba, bu yaz açıköğretimden önlisans programından mezun olacağım 2 dersim kaldı yine de başvurabilir miyim? Şu anda lize mezunuyum.

bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen

yolcu hizmeti memurundan kastınız ne oluyor acaba havaalanı içinde kontuarda çalışan mı oluyor veya kayıp eşya bölümünde çalışan mı ?
yolcu hizmetleri memuru genelini kapsıyor iş başı yaptığında kayıp eşyada da başlayabilirsin kontuarda da boardingde de

İleride açılacak pozisyonlar nelerdir arkadaşlar bir bilginiz varmı? Çünkü yolcu hizmetleri ve açılacak diğer pozisyonlar diye belirtmişler Ramp operasyon memuru ayrı bir ilanda mı açılıyor yoksa yolcu hizmetlerine basvurunca onlar mı içinden seçiyorlar

Arkadaşlar merhaba bir an dalgınlıkla 1 yıldır beklediğim yhm ilanının açıldığını zannederek yhm işçisi bölümüne başvuruda bulundum ve erkek alınıyormuş sizce başvurumu iptal edebilirmiyim insan kaynaklarını aradım ulaşamadım mail attım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl böyle bir yanlışta bulundum onuda bilmiyorum yol gösterebilirmisiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.