Yanıt sürecinde diyorsa size yakında dönüş yapılır yazılı sınav içinBende hala bir donus almadım yanıt sürecinde diyor, olumsuz olursa donus yapilcak mi bilginiz var mi?
Yanıt sürecinde diyorsa size yakında dönüş yapılır yazılı sınav içinBende hala bir donus almadım yanıt sürecinde diyor, olumsuz olursa donus yapilcak mi bilginiz var mi?
bende hala degerlendirme surecinde diyor bu olumsuz mu demek acaba bi bilginiz var miYanıt sürecinde diyorsa size yakında dönüş yapılır yazılı sınav içinNormalde değerlendirme sürecinde yazıyor. Olumsuzlara çoktan dönüş yapıldı
tesekkur ederim umarım oyle olur ,bekleyen herkes icin hayirlisi iyisiyle olsunYanıt sürecinde diyorsa size yakında dönüş yapılır yazılı sınav içinNormalde değerlendirme sürecinde yazıyor. Olumsuzlara çoktan dönüş yapıldı
Aminnntesekkur ederim umarım oyle olur ,bekleyen herkes icin hayirlisi iyisiyle olsun![]()
bende hala degerlendirme surecinde diyor bu olumsuz mu demek acaba bi bilginiz
Davet mailleri sırayla atılıyor benimki de değerlendirme sürecindeİçiniz rahat olsun olumsuz değil
Merhaba sınavınız nasıl geçti zor muydu sizin için konular vs neler ?merhaba istanbul için mi başvurdunuz? izmir için neredeyse 1 ay sonra dönüş yapıldı ve sınav da online değildi. belki istanbul için daha vakit vardır.
yazılı sınav kolaydı bence. ingilizce a1-b2 arasıydı. 25 gramer, 15 kelime, 2 tane paragraf ve her paragrafla ilgili 5 soru vardı yani 50 sorudan oluşuyor. yarım saatte çözebileceğiniz bir sınav. genel yetenekte de 2 3 problem sorusu dışında genel mantık soruları, örüntü vs. kolay sorular vardı. yine 50 soru vardı.Merhaba sınavınız nasıl geçti zor muydu sizin için konular vs neler ?
Merhaba ne zaman başvuru yaptınız acabaBende hala bir donus almadım yanıt sürecinde diyor, olumsuz olursa donus yapilcak mi bilginiz var mi?
30 temmuzMerhaba ne zaman başvuru yaptınız acaba
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.