Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Maaş doğru, 1500(önlisans) 3000(lisans) 3700(yüksek lisans). 4800 devam primi. 5600 dil primi(75+ YDS). Base maaş 42300. Bana tutarlar çok düşük geldi, 3 ayda bir çift maaş alana kadar minimum 9 ay geçecek. Ayrıca yemek ücretinden bahsedilmedi mülakatta, yalnızca metropol kart olduğu söylendi.

Bugün teyit ettim SAW'da TGS'de çalışan bir arkadaştan kendisi olmadığını söyledi Avrupa Yakası'na servisin.
Eklemeleriniz için teşekkürler^^ Bir de zamlı haliymiş bu... Primlerle az çok toparlanıyor, o da hepsini alırsanız ama yine de çok bir şey değil ne yazık ki :/ Ve evet, sadece kart verdiklerinden bahsettiler. Neyse bakalım, hayırlısı olsun hepimiz için.

Senacığım, hadi geçmiş olsun :) Ben de girdim bugün mülakata oldukça iyi geçti umarım hakkımızda hayırlısı olur. Avrupa yakasından nasıl gelmeyi düşünüyorsun peki? Verilen brifingte bu konu üzerinde baya durdular yapamayacaksanız şimdiden el kaldırıp mülakata girmeyin diye.
Umarım olumlu bir dönüş alırsınız/alırız^^ Kardeşim Pendik'te oturduğu için sorun yaşamayacağım o konuda.

• Like
Tepkiler: Esmayd
Birşey sorucam acaba ne mezunusunuz, ben İngilizce öğretmenliği mezunuyum, direk İngilizce başladık kendini tanit hobilerim iş deneyimlerim falan konu sohpetin içeriğine göre gelişti , sonra da Türkçe olarak öğretmenlik yaparken yaşadıkların hakkında bahset kaç saat çalışıyordun vs diyin TM bizim için yeterli dediler , bana çok kısa geldi , olumsuz olduğu için mi gerçektn yeterli olduğu için mi anlamadım
Tercümanlık mezunuyum. Olumsuz diye düşünmeyin. Belki aynı kişiler tarafından yapılmamasıyla alakalıdır. Belki de sizden alacaklarını almışlardır, bilemiyorum. Cevap gelene kadar aksini düşünüp moralinizi bozmayın^^ Belki de benimki olumsuz sonuçlanır. Hepimizin için en iyisi neyse, o olsun^^

9000 civarıymış metropol kart. Oldukça az, 22-24 gün arası çalışacağız ayda. Havalimanı için yeterli olur mu bilmiyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.