Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
aktardığınız deneyimleriniz için teşekkür ederim yerinde sınav nasıldi zorlayıcı mıydı sizin için geçme notu nasıl etkiliyor kaç üzerinden başarılı oluyorsunuz acaba
Bence yerinde sınav evdeki online ile neredeyse birebir aynıydı. Hatta bir soru aynı soru çıktı okumadan işaretledim cevabını. Sınav genel olarak bana kolay geldi. B1-b2 seviyesinde ingilizcesi olanların rahat yapabileceği bir sınav.

Belkide mülakatta ciddiyetinizi anlamak için böyle söylemişlerdir diye umut ediyorum. Çünkü nasıl olmaz yani çok saçmaa.
O da olabilir tabii. Ben de öyle düşünmek isterim açıkçası. Çok fazla da var diye yorum gördüm şeklinde hatırlıyorum sanki. Acaba ben mi eksik hatırlıyorum diye tereddüt ettim şimdi 🥲 Yarın giren olursa onlar bu konu hakkında daha net bir şey söylerler umarım 🥲

O da olabilir tabii. Ben de öyle düşünmek isterim açıkçası. Çok fazla da var diye yorum gördüm şeklinde hatırlıyorum sanki. Acaba ben mi eksik hatırlıyorum diye tereddüt ettim şimdi 🥲 Yarın giren olursa onlar bu konu hakkında daha net bir şey söylerler umarım 🥲
Bende yarın yerinde sınava gireceğim. İnşallah bende aynı gün kurul mülakatı daveti alırım🙏🏻

Bu tür bilgilendirmeler toplu mülakat dedikleri sınıf gibi bir ortamda yapıldı. Birilerine farklı bir şeyler söylendiğini sanmıyorum ancak belki tam hatırlamıyorlardır. Ben de tam hatırlamamakla birlikte: İlk 6 ayki maaş: 42300 küsürdü sanırdım. Sonra devam edilme durumunda (6. aydan itibaren ya da sonrasında) 44000 küsüre çıkıyordu. Çalışma saatleri: 06:00-15:00 / 15:00-00:30 / 00:30-06:00 şeklindeydi sanırım. Saatleri gösterirken yanında İstanbul için olan saatler de vardı, belki bu yüzden farklı söyleyen olmuş olabilir ama bu söylediklerim SAW için, doğru hatırlıyorsam tabii. Yine SAW için yemek kartı verildiğini söylediler. Servis olduğunu belirttiler. Primler de var tabii. Devam primi (2000?) lisans primi (lisans 3000, yüksek lisans 3700), yabancı dil sınavı (5600?) gibi. Bunları da yine birebir hatırlamıyorum, bu yüzden soru işareti koydum yanlarına. Senede 4 kez çift maaş alıyorsunuz denilmişti sanırım. Bu dönemlerde aldığımız primler de ikiye katlanıyormuş. Bayramlarda vs. iznimiz denk gelmediği sürece çalışıyormuşuz, 1.5 katı maaş(?) alınıyormuş. Mesaiye kaldığımızda da yine 1.5 katı şeklinde oluyor. Maaş mıydı doğru kelime, emin olamadım ahahah Umarım anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Hatırladığım kadarıyla bu şekilde az çok. Yanlışım varsa düzeltilebilir tabii.
Maaş prim ve mesai saatleri internetteki ve bu forumdaki bilgilere göre çok farklıymış. 8 er saat mesai ve primler de daha yüksek diye biliyordum ben.

Birşey sorucam acaba ne mezunusunuz, ben İngilizce öğretmenliği mezunuyum, direk İngilizce başladık kendini tanit hobilerim iş deneyimlerim falan konu sohpetin içeriğine göre gelişti , sonra da Türkçe olarak öğretmenlik yaparken yaşadıkların hakkında bahset kaç saat çalışıyordun vs diyin TM bizim için yeterli dediler , bana çok kısa geldi , olumsuz olduğu için mi gerçektn yeterli olduğu için mi anlamadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.