Hem birebir görüşmede hem de toplu olarak yaptıkları anlatıda 1 ay içinde dediler. Sonraki süreç için de bir bilgi vermediler diye hatırlıyorum.Mülakat sonucunun ne zaman açıklanacağını yada sonraki süreç hakkında bilgi veridiler mi acaba ?
Hem birebir görüşmede hem de toplu olarak yaptıkları anlatıda 1 ay içinde dediler. Sonraki süreç için de bir bilgi vermediler diye hatırlıyorum.Mülakat sonucunun ne zaman açıklanacağını yada sonraki süreç hakkında bilgi veridiler mi acaba ?
Evet, olabildiğince formal gitmeye çalıştım. Gömlek, ceket, kumaş pantolon şeklinde. Bugün sağlık konusunda bir inceleme olmadı. Görünür bir yerinizdeyse sorun yaratabilir diye tahmin ediyorum. Zaten size de mülakatta soracaklardır veya mutlaka bahsedeceklerdir.geçmiş olsun umarım olumlu sonuçlanır. dresscode olarak takım mı tercih ettiniz? ve yara izi sıkıntı yaratır mı acaba sağlık kısmında inceliyorlar mı bizi
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler içinHem birebir görüşmede hem de toplu olarak yaptıkları anlatıda 1 ay içinde dediler. Sonraki süreç için de bir bilgi vermediler diye hatırlıyorum.
Bu tür bilgilendirmeler toplu mülakat dedikleri sınıf gibi bir ortamda yapıldı. Birilerine farklı bir şeyler söylendiğini sanmıyorum ancak belki tam hatırlamıyorlardır. Ben de tam hatırlamamakla birlikte: İlk 6 ayki maaş: 42300 küsürdü sanırdım. Sonra devam edilme durumunda (6. aydan itibaren ya da sonrasında) 44000 küsüre çıkıyordu. Çalışma saatleri: 06:00-15:00 / 15:00-00:30 / 00:30-06:00 şeklindeydi sanırım. Saatleri gösterirken yanında İstanbul için olan saatler de vardı, belki bu yüzden farklı söyleyen olmuş olabilir ama bu söylediklerim SAW için, doğru hatırlıyorsam tabii. Yine SAW için yemek kartı verildiğini söylediler. Servis olduğunu belirttiler. Primler de var tabii. Devam primi (2000?) lisans primi (lisans 3000, yüksek lisans 3700), yabancı dil sınavı (5600?) gibi. Bunları da yine birebir hatırlamıyorum, bu yüzden soru işareti koydum yanlarına. Senede 4 kez çift maaş alıyorsunuz denilmişti sanırım. Bu dönemlerde aldığımız primler de ikiye katlanıyormuş. Bayramlarda vs. iznimiz denk gelmediği sürece çalışıyormuşuz, 1.5 katı maaş(?) alınıyormuş. Mesaiye kaldığımızda da yine 1.5 katı şeklinde oluyor. Maaş mıydı doğru kelime, emin olamadım ahahah Umarım anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Hatırladığım kadarıyla bu şekilde az çok. Yanlışım varsa düzeltilebilir tabii.Sizlere çalışma saatleri ve yan hak olarak yemek ücreti vs neler belirttiler, baz maaş nedir mesela bunun hakkında bilgi verebilir misiniz? Farklı yorumlar görüyorum hep. Teşekkürler![]()
İnanın ki bu konu hakkında bir şey söyleyen biri olmadı. O yüzden hiç bilemiyorum kim, neye göre çağırılıyor.Yerinde sınava girdikten sonra bir süre oluyor mu kurul mülakatına çağırılmak için belirli bir süre var mı sınava girip direk çağırlanlardansınız sanırım ama çağırılmayanlar için sınav sonucunun kötü olmasından mı kaynaklı acaba? Çünkü sınavım iyi geçmişti benimde. Sınav sonucunun kötüyse ona göre kabul edilmediğine dair dönüş olur mu acaba?
Rica ederim. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsunTeşekkürler verdiğiniz bilgiler için![]()
evet görünür yerlerimde maalesef. yani daha mülakata çağırılmadım ama olası bir çağırılma durumunda sormak istedim. çok stres oluyordum mülakata çağırılırsam geçemezsem diye. yani şimdi onu geçsem sağlıkta elenirim yani stres yapmama gerek kalmadıEvet, olabildiğince formal gitmeye çalıştım. Gömlek, ceket, kumaş pantolon şeklinde. Bugün sağlık konusunda bir inceleme olmadı. Görünür bir yerinizdeyse sorun yaratabilir diye tahmin ediyorum. Zaten size de mülakatta soracaklardır veya mutlaka bahsedeceklerdir.
Yine de mülakata çağrılırsanız gidip deneyimleyebilirsiniz. Önceliğiniz bu bahsettiğiniz konuyu sormak olsun. Zaten ona göre bir şey söyleyip sizi yönlendirirler. Uzak bir yerden gelecekseniz bilemiyorum tabii. Sağlık kısmı da riskli olabiliyor. Ben kabin memurluğu başvuru sürecimde hastaneden çıkabildim ama Thy hekimine yakalandım maalesef ahaha Parayı vermeden elenseydim daha güzel olur muydu, bilemiyorum.evet görünür yerlerimde maalesef. yani daha mülakata çağırılmadım ama olası bir çağırılma durumunda sormak istedim. çok stres oluyordum mülakata çağırılırsam geçemezsem diye. yani şimdi onu geçsem sağlıkta elenirim yani stres yapmama gerek kalmadı![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.