Normal hastane ta 2 500 paa verdin fotoğraf fln 500 600 yol masrafı 2 gün boyunca evrak teslimi için bekledim işten izin aldım tekstilde günlüğüm ztn 1800 lira sen hesapla

Sağlık tetkiklerinden olumsuz dönüş alanların kronik hastalığı mı vardı anlayamadım çünkü toplu sunumda söylüyorlardı kronik hastalığı olanlar belirtsin diye. Hangi hastalıklar elenme riski oluşturuyor şuan anlamış değilim

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Bu eleme aşamasında verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz demek ki bunlarda etkili oluyor. gittiğim gün hepatitten elenenler de vardı. herkes bir umut işte .. önünüze çok daha iyi kapıların açılmasını ve iyi patronlar çıkmasını dilerim. hayırlısı demek de fayda var.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.