Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

nazlinyr

Üye
16 Şub 2026
11
10
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba ben şubatta mülakata girdim bir süre forumu aktif takip ettim en son gördüğümde temmuz sonuna kadar herkese olumlu ya da olumsuz cevap iletileceğiydi fakat bana hala hiçbir sms gelmedi. Otomatik olarak aday havuzundan elendik mi nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Seneye tekrar başvuruyoruz sanırım.

• Like
Tepkiler: Melomelomm
Merhaba ben şubatta mülakata girdim bir süre forumu aktif takip ettim en son gördüğümde temmuz sonuna kadar herkese olumlu ya da olumsuz cevap iletileceğiydi fakat bana hala hiçbir sms gelmedi. Otomatik olarak aday havuzundan elendik mi nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Seneye tekrar başvuruyoruz sanırım.
genelde olumsuz mesaj atıyorlar elendiğinde, bilgi veriyorlar. çok bir bilgim yok kesin bir şey söyleyemem ama yedek havuzunda tutuyor olabilirler.

Merhaba ben de mart ayında mülakata girmiştim Esenboğa için. Ancak alımlar durduruldu dedi denildi nisan ayında. Sonrasında 15 kişilik bir grubu işe başlattılar. Olumsuz alan arkadaşlarım da oldu ancak ben hala hiçbir cevap alamadım. İnsan kaynakları ile görüştüğümde olumlu ya da olumsuz değerlendirildiniz diyemem ancak ne olacağı hiç belli olmaz denilerek yanıt aldım. Bildiğim kadarıyla olumsuzlar mail ve arama aldılar ve süreçten çıkarıldılar. Umarım hepimize en kısa zamanda haber gelir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.