Aky73

Üye
31 Tem 2024
88
22
35
Arkadaşlar merhaba online sınavda genel yetenek için belli bir doğru yapma sınırı var mı? Ben İngilizceyi fulle yakın yapmısımdır ama genel yetenekte Türkçe hariç diğer kısımlara sürem yetmedi matematikte 4 5 tane yaptım . Önceki yıllarda sınava giren ya da bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi .

Arkadaşlar merhaba online sınavda genel yetenek için belli bir doğru yapma sınırı var mı? Ben İngilizceyi fulle yakın yapmısımdır ama genel yetenekte Türkçe hariç diğer kısımlara sürem yetmedi matematikte 4 5 tane yaptım . Önceki yıllarda sınava giren ya da bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi .
Diğer forumlarda söylenilene göre 32 soru için 24-25 deniyor. 28 soru için de 20 civarı söylentileri var ne kadarı doğruluk payı vardır bilemiyorum

Diğer forumlarda söylenilene göre 32 soru için 24-25 deniyor. 28 soru için de 20 civarı söylentileri var ne kadarı doğruluk payı vardır bilemiyorum
Kabin memurluğunda bile 5 speaking sorusunda 2 doğru yapanları çağırdılar burada genel yetenek için bu kadar yüksek bir sayı istemeleri garip

Merhabalar benim İngilizce sınavım beklediğim gibi geçmedi. Çok da iyi değildi yani. Ama genel yetenek full çektim sanırım hatta süre bile arttı. dönüşün olumlu olma ihtimali var mı sizce?

Merhabalar benim İngilizce sınavım beklediğim gibi geçmedi. Çok da iyi değildi yani. Ama genel yetenek full çektim sanırım hatta süre bile arttı. dönüşün olumlu olma ihtimali var mı sizce?
Bu ilan için istenen temel yetkinlik İngilizce olduğu için pek sanmıyorum. Ancak yine de umutsuzluğa kapılmayıp ilgili şirketten dönüş bekleyin.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.