Pozisyon veya İlan Adı
pegasus yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ilaydac

Üye
13 Ocak 2026
85
46
5
Meslek
Yer Hizmetleri
herkese merhaba 30 temmuz başvuru yaptım az once sinava davet maili aldim , kac gündür bekliyorduk demek ki grup grup ilerleniyor sizde ümidinizi kesmeyin , geçen haftalarda sinava giren arkadaşlardan bilgi alabilir miyim zorluk nasildi sorular ne tarzdaydi genel yetenek icin ve surec nasil ilerledi ?

• Like
Tepkiler: admin
herkese merhaba 30 temmuz başvuru yaptım az once sinava davet maili aldim , kac gündür bekliyorduk demek ki grup grup ilerleniyor sizde ümidinizi kesmeyin , geçen haftalarda sinava giren arkadaşlardan bilgi alabilir miyim zorluk nasildi sorular ne tarzdaydi genel yetenek icin ve surec nasil ilerledi ?
Merhaba saat kaç gibi geldi acaba hayırlı haberler alırsınız inşallah

• Like
Tepkiler: Yusufaviation
Teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için sınava giren arkadaşlar sınav konuları ve sınav süreci ile ilgili yorum yapabilir misiniz özellikle genel yetenek sınavı hakkında sormak isterim teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.