Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
biraz önce kuruldan olumlu mesaj aldım 10 dakika sonra sağlıkla alakalı olan bir mesaj aldım fakat herhangi bir hastane adı yazmıyor ya da bir bilgi yok sadece istenilen tahlillerin adı var bu süreçte nasıl ilerleyecek veya bilgisi olan varmı
Merhabalar öncelikle tebrik ederim acaba İngilizce ve Türkçe neler sordular

Saglik belgelerimi teslim ettim, donus yapmalarini bekliyorum.
Merhaba bana da dönüş yapıldı. Salı günü için sağlık
Saglik belgelerimi teslim ettim, donus yapmalarini bekliyorum.
Merhaba özlük dosyanızı ve SMS olarak gelen evrak listesini de teslim ettiniz mi yoksa sadece bu aşamada sağlık belgemizi mi teslim ediyoruz. Tebrik ederim bu arada, Rabbım muvaffak etsin.

• Like
Tepkiler: AeroNomad
Merhaba bana da dönüş yapıldı. Salı günü için sağlık

Merhaba özlük dosyanızı ve SMS olarak gelen evrak listesini de teslim ettiniz mi yoksa sadece bu aşamada sağlık belgemizi mi teslim ediyoruz. Tebrik ederim bu arada, Rabbım muvaffak etsin.

Tesekkur ederim, ben de sizi tebrik ederim, hayirli olsun 🌸

Evet, hem saglik belgelerini hem de ozluk dosyasini teslim ettim. Once form doldurup saglik asamasi icin istenen saglik belgelerini kurum doktoruna teslim ediyorsunuz ve doktor e-nabiziniza bakip gerekli gordugu taktirde cesitli sorular soruyor. Daha sonra, insan kaynaklarina gecip tekrar bir form doldurup ozluk dosyanizi insan kaynaklarina teslim ediyorsunuz. Gorevliler gerekli yonlendirmeleri yapiyor. Kolay gelsin simdiden 😇

• Like
Tepkiler: Nesibe

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.