Düşündüm de 29 30 31 ocak açıklanmış ve bir sürü kişiye olumlu gitmiştir burada bile belli daha mart ayında bile girenlere mesaj gidecek yani bu demek oluyor ki ben elendim bir daha da bu siteye girmicem her gün giriyordum belli mi degil mi diye şu an bütün hevesim gitti neyse herkese başarılar

Düşündüm de 29 30 31 ocak açıklanmış ve bir sürü kişiye olumlu gitmiştir burada bile belli daha mart ayında bile girenlere mesaj gidecek yani bu demek oluyor ki ben elendim bir daha da bu siteye girmicem her gün giriyordum belli mi degil mi diye şu an bütün hevesim gitti neyse herkese başarılar
Güzel kardeşim böyle düşünme. Belki grup grup ayırıyorlardır bilemeyiz. Olumsuz mesaj gelmediğine göre vardır elbet bir durum bir hayr. Canını sıkma beklemen iyi olacaktır illa ki. Bak ben dün mülakata girdim olacağına inanıyorum sen de inan üzme kendini vardır hayr de.

Böyle düşünmeyin, olumsuz olsaydi olumsuz mesaji gelirdi, nitekim olumsuz mesaji alanlar olmus ama size bir sey denmemis henuz. Allah'tan umit kesilmez. :)

30 unda girdim olumlu olumsuz gelmedi daha

ben 30 ocakta girdim ve olumlu olumsuz hiçbir sms gelmedi ama haftaya belli olur diye düşünüyorum sonuçta olumsuz gelmediyse kötü düşünmemize de gerek yok.bekleyip göreceğiz

• Like
Tepkiler: Kerim3477

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.