Merhaba tabii yazayım sizin için
- 3 Adet Nüfus Cüzdan Fotokopisi
- Aile Nüfus Kayıt Örneği
- 2 Adet İkametgah Belgesi
- E-devletten Diploma
- Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı
- Kan Grubu
- 6 Adet 50×60 ebatında Biyometrik Fotoğraf
- SGK 4A Hizmet Dökümü
Ay ben tek adli sicil çıkardım arşiv kaydı olarak ayrı çıkarmadım bugün iyi ki yazdınız fark etmemiştim teşekkür ederim😂

• Like
Tepkiler: Melistewardess
Kusura bakmayın tekrar soracağım ama bulamadım e devlette ayrı olarak adli sicil çıkıyo arşiv kaydı ayrı bir belgeyse nasıl bulurum yardım eder misiniz
Adli sicil belgesinde 'adli sicil arşiv kaydı bulunmamaktadır' yazıyorsa yeterlidir bende sadece tek kağıt çıkarttım onu sanırım

Ay ben tek adli sicil çıkardım arşiv kaydı olarak ayrı çıkarmadım bugün iyi ki yazdınız fark etmemiştim teşekkür ederim😂
E devlete yazınca zaten adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı yoktur yazan tek belgeye ulaşabiliyorum. İkisi farklı evraklar mı? Ne yazmam gerekir e-devlete acaba?

Merhaba tabii yazayım sizin için
- 3 Adet Nüfus Cüzdan Fotokopisi
- Aile Nüfus Kayıt Örneği
- 2 Adet İkametgah Belgesi
- E-devletten Diploma
- Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı
- Kan Grubu
- 6 Adet 50×60 ebatında Biyometrik Fotoğraf
- SGK 4A Hizmet Dökümü
Tekrardan rahatsız ediyorum ama fotoğrafın nasıl çekilmesi gerektiğine dair bilgi verilmiş mi acaba, kıyafet saç vs.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.