Teşekkür ederim en zorunu geçtik bunuda halledicezBu istenilen testler özel hastanede 2 saatte size teslim ediliyor. Çok dert etmeyin teslim günü sabah erkenden özele gidip yaptırabilirsiniz.
Teşekkür ederim en zorunu geçtik bunuda halledicezBu istenilen testler özel hastanede 2 saatte size teslim ediliyor. Çok dert etmeyin teslim günü sabah erkenden özele gidip yaptırabilirsiniz.
Bizi de daha sonrasında süreç hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirizTeşekkür ederim en zorunu geçtik bunuda halledicez![]()
şimdi ben anlamadım, kartını fotokopisini mi cekecegiz? ehliyette yoksa diyor ya, bende ehliyet var ama ehliyette yazıyor mu ki kan grubuBen başka bir zamanda baska bir iş için kan grubu kartını aile hekiminden temin etmiştim sağlık ocağından işleyiş değişmiş midir bilmiyorum ama
Saglik raporu almaya gittiginiz hastanede veriyorlar kan grubu kartişimdi ben anlamadım, kartını fotokopisini mi cekecegiz? ehliyette yoksa diyor ya, bende ehliyet var ama ehliyette yazıyor mu ki kan grubu
Merhaba inşallahBizi de daha sonrasında süreç hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirizHayırlı olsun bu arada. Umarım çalışma arkadaşı oluruz
![]()
Merhabalar, sağlık raporu dışında hangi evraklar isteniyor acaba liste halinde yazarsanız çok yardımcı olursunuzMerhaba inşallahbuyukcekmece kolandan aldim ben saglik raporumu sadece kan tahlilleri icin biraz beklettiler
Merhaba tabii yazayım sizin içinMerhabalar, sağlık raporu dışında hangi evraklar isteniyor acaba liste halinde yazarsanız çok yardımcı olursunuz![]()
Çok teşekkürler, bu arada hayırlı olsun şimdidenMerhaba tabii yazayım sizin için
- 3 Adet Nüfus Cüzdan Fotokopisi
- Aile Nüfus Kayıt Örneği
- 2 Adet İkametgah Belgesi
- E-devletten Diploma
- Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı
- Kan Grubu
- 6 Adet 50×60 ebatında Biyometrik Fotoğraf
- SGK 4A Hizmet Dökümü
Ben de çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olur inşallahÇok teşekkürler, bu arada hayırlı olsun şimdiden![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.