Arkadaşlar istenen evraklar arasında kan grubu yazıyor kan grubumuz zaten işbaşı sağlık tetkiklerinde gözükmeyecek mi ayriyetten kan grubunu gösteren bir belge çıkartılamıyor e-devletten önceden giren bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi bizi
Kan grubumuzun yazdığı ayrı bir belge almalıyız diye anladım ben mesajdan. Eğer ehliyetiniz varsa ehliyette yazıyorsa gerek yok. Ama onun dışında bunun yazdığı bir belge almalıyız hastaneye söylenildiğinde daha doğrusunu onlar verir diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: Melistewardess
Kan grubumuzun yazdığı ayrı bir belge almalıyız diye anladım ben mesajdan. Eğer ehliyetiniz varsa ehliyette yazıyorsa gerek yok. Ama onun dışında bunun yazdığı bir belge almalıyız hastaneye söylenildiğinde daha doğrusunu onlar verir diye düşünüyorum.
Ehliyetim yok maalesef yarın diğer sağlık raporlarıyla beraber sorucam 🥲

• Like
Tepkiler: AyH
İstenilen sağlık raporlarının teslim tarihi belirtilmiş mi acaba eğer belirtildiyse kaç gün verilmiş bilgi verir misiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.