Güvenlik soruşturması kamu kurumlarında, o da sizin form doldurarak kendi muvafakatiniz dahilinde yapılır. TGS'de güvenlik soruşturması gibi bir şey yok. Götürdüğünüz veya götüreceğiniz adli sicil kaydı e-devlet belgesi bunun için yeterli.
Bugün doldurduğumuz formda öyle bi şey okudum da

Bugün evrak sıralaması yapılan kağıtta sağlık için istenen belgeler de vardı onu doktora verdiğimiz için ik tarafındaki evrakların arasına koyöamış oldum sormayı da unuttum ona gerek yoktu değil mi

• Like
Tepkiler: User112263
Bugün evrak sıralaması yapılan kağıtta sağlık için istenen belgeler de vardı onu doktora verdiğimiz için ik tarafındaki evrakların arasına koyöamış oldum sormayı da unuttum ona gerek yoktu değil mi
En son insan kaynaklarina teslim ettiginizde belgelerinizi hizlica kontrol etmis olmalari lazim orda bir sey demedilerse sorun olmaz bence

Hangi belgeden bahsettiginizi seçemedim pek kan grubu kartından mı bahsediyorsunuz acaba öyleyse onun ayrıyeten çıkartılması gerekiyormuş

Hayır onun zaten doktora teslim edilmesi gerekiyordu benim evraklarimi kontrol eden beyefendi dogru oldugunu soyledi sizinde oyledir buyuk ihtimal
Tamam o zaman ben o bize verilen sıralamada sağlıkta istenen belgeleri de gördüm ama içimden bunu doktora verdiysek sorun yoktur yine de sorarım demiştim unuttum aklıma takılmıştı teşekkür ederim her şeyi çok düşünmekten oluyor hepsi kusura bakmayın 😂

• Like
Tamam o zaman ben o bize verilen sıralamada sağlıkta istenen belgeleri de gördüm ama içimden bunu doktora verdiysek sorun yoktur yine de sorarım demiştim unuttum aklıma takılmıştı teşekkür ederim her şeyi çok düşünmekten oluyor hepsi kusura bakmayın 😂
Evet bende sıralamada biyometrik fotoğrafları ilk başta değil arada istiyorlar diye bir ikileme düştüm ama kontrol eden beyefendi ilk başta olmasına tamam diyince içim rahatladı bakalım zaten bir eksiklik yanlışlık olursa haberimiz olur herhalde ☺️

Sağlık tetkiklerini istediğimiz özel bir hastanede yaptırabiliyor muyuz yoksa anlaşmalı olanlar mı olmak zorunda

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.