Merhabalar yolcu hizmetleri memuru için mi dönüş aldınız acaba denk gelemedim yanıtlarda ama eğitimle ilgili tarih bilgisi paylaşıldı mı bide hayırlı olsunİnşallah hiç zorlanmadan geçersiniz![]()
Merhabalar yolcu hizmetleri memuru için mi dönüş aldınız acaba denk gelemedim yanıtlarda ama eğitimle ilgili tarih bilgisi paylaşıldı mı bide hayırlı olsunİnşallah hiç zorlanmadan geçersiniz![]()
Merhaba çok teşekkürler evet yhm için dönüş aldım eğitimin tarihi hakkında 17 Martta başlanıcak dendi kusura bakmayın az önce yanlış yazdımMerhabalar yolcu hizmetleri memuru için mi dönüş aldınız acaba denk gelemedim yanıtlarda ama eğitimle ilgili tarih bilgisi paylaşıldı mı bide hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim bilgi için hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba çok teşekkürler evet yhm için dönüş aldım eğitimin tarihi hakkında 17 Martta başlanıcak dendi kusura bakmayın az önce yanlış yazdım
Hepimiz içinTeşekkür ederim bilgi için hakkınızda hayırlısı olsun![]()
İnşallah, hak eden herkes için olumlu sonuçlanır umarım.İnşallah hiç zorlanmadan geçersiniz![]()
Dönüş alan başka arkadaşınız var mı acaba kadınlara dönüş yapılmış olabileceğine dair bir duyum aldım da doğrumu acaba diye merak ettim birde beykent kolan da kaça yaptrıdınız tüm testleri bende mesaj gelirse orada yaptırıcam daHepimiz için![]()
Evet mülakat günü tanıştığım birkaç arkadaşım da dönüş almış, beykent kolana gittiğimde orda yapılmadığını büyükçekmece kolanda yaptırabiliceğimi söylediler 3.500tlydi fiyatı cumartesi günü acele çıkartmak zorunda olduğum için verdim ben ama daha uyguna yapan yerler varmış isterseniz o konuya etiketleyebilirim siziDönüş alan başka arkadaşınız var mı acaba kadınlara dönüş yapılmış olabileceğine dair bir duyum aldım da doğrumu acaba diye merak ettim birde beykent kolan da kaça yaptrıdınız tüm testleri bende mesaj gelirse orada yaptırıcam da
@Flight343500 çokbaşlığı okurken mesajlarınızı gördüm ona istinaden yazıyorum, beylikdüzü kadim osgb’de yhm için toplam 500 lira tüm tetkikler ve tgs anlaşmalı olduklarını söylediler
Sağlık tahlilleri ve işe giriş evraklarını bugün teslim ettikten sonra aradılar mı? Haftaya pazartesi eğitim başlayacak sağlıktan geçerseniz arayacağız dediler de ne zaman ararlar çok merak ediyorum çok streslii yaMerhaba çok teşekkürler evet yhm için dönüş aldım eğitimin tarihi hakkında 17 Martta başlanıcak dendi kusura bakmayın az önce yanlış yazdım
Hayır daha arayan soran olmadı maalesef ama zaten tüm evrakları iyice gözden geçirmeleri birkaç gün sürer diye düşünüyorum azıcık daha sabırlı olmamız gerekSağlık tahlilleri ve işe giriş evraklarını bugün teslim ettikten sonra aradılar mı? Haftaya pazartesi eğitim başlayacak sağlıktan geçerseniz arayacağız dediler de ne zaman ararlar çok merak ediyorum çok streslii ya
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.