Aky73

Üye
31 Tem 2024
88
22
35
Arkadaşlar selam bana dün Yhm için sınava davet smsi geldi bugün sabah ise yeni bir sms daha göndermişler ve sınav saati ve tarihinde güncelleme olduğu ve sadece yerinde online İngilizce sınava gireceğim söyleniyor . Bu durumu yaşayan var mı aranızda ? @admin

bir çok arkadaşa da geldi bu mesaj ama bana ve başka arkadaşlara gelmedi mesela. Bi duyuru açıklama da bulamadım şahsen. Tuhaf...

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: User112263
Bana da aynı mesaj geldi sınav saatinde değişiklik olmuş ve genel yetenek sınavı belirtilmemiş

Arkadaşlar selam bana dün Yhm için sınava davet smsi geldi bugün sabah ise yeni bir sms daha göndermişler ve sınav saati ve tarihinde güncelleme olduğu ve sadece yerinde online İngilizce sınava gireceğim söyleniyor . Bu durumu yaşayan var mı aranızda ? @admin
Mülakattan çıktıktan sonra ne soruyorlar speaking sınavı var mı bizimle de paylaşabilir misiniz lütfen

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.