Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bgmm

Üye
15 Kas 2025
39
26
5
Meslek
Kabin
4 mart tarihinde esb basede kurul mülakatına girdim bazı baselere alım durduğuna dair mesaj gitmiş esb baseden bu mesajı alan veya herhangi bir duyum alan var mı 2.grubun açılacağına dair? Bana ne olumlu ne de olumsuz mesaj geldi. Ona göre ümidimi keseceğim. Bu başlıktan iletişim halinde kalıp bu psikolojik yıpratıcı süreci hep beraber daha rahat atlatabiliriz 🫶🏻

• Like
Tepkiler: Osman06
4 mart tarihinde esb basede kurul mülakatına girdim bazı baselere alım durduğuna dair mesaj gitmiş esb baseden bu mesajı alan veya herhangi bir duyum alan var mı 2.grubun açılacağına dair? Bana ne olumlu ne de olumsuz mesaj geldi. Ona göre ümidimi keseceğim. Bu başlıktan iletişim halinde kalıp bu psikolojik yıpratıcı süreci hep beraber daha rahat atlatabiliriz 🫶🏻
Bende 26 şubatta esb de mülakata girdim. O zamandan beri ne olumlu ne olumsuz herhangi bir dönüş almadım.Şahsen ben artık ümidi kestim çünkü psikolojik olarak çok yıprandım, yakın zamanda ankara içinde yeterli personel sayısına ulaştık mailini alırız gibime geliyor

Bende 26 şubatta esb de mülakata girdim. O zamandan beri ne olumlu ne olumsuz herhangi bir dönüş almadım.Şahsen ben artık ümidi kestim çünkü psikolojik olarak çok yıprandım, yakın zamanda ankara içinde yeterli personel sayısına ulaştık mailini alırız gibime geliyor
Atacaklarsa atsınlar artık rahatlayalım belirsizlik daha fazla yoruyor 🥲

• Like
Tepkiler: yeppuda
Ankara icin haberleselim. Bende 17 martta mülakata girmiştim. Olumlu olumsuz kesin dönüs olacak demislerdi, hala bi bilgi yok

• Like
Tepkiler: yeppuda

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.