Haklısınız 😂 Kusura bakmayın.
Ben herkes gibi ama şahsım adına söylemek de gerekirse çok ama çok istekliyim, YHM ve İstanbul Havalimanı tecrübem var ama aktif olarak çalışmıyorum şuan.
Bir işe girmem gerekiyor ve burası olsun diye gerçekten çok istiyorum ve dua ediyorum. Gözüm aklım bir tık fazla gelecek dönüşte sanırım.
Umarım bir an önce duanız kabul olur anlık ben de dua ettim adınıza inşallah en kısa zamanda istediğiniz dönüşü alırsınız

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Evraklarımı ben de pazartesi teslim etmiştim. Perşembe günü sanırım sabah gibi arandı herkes eğitim için. Benim telefonum kapalıydı şarjım bitmişti. Acaba aradılar mı durum ne hiç bilmiyorum. Tgsye de ulaşamadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.