Bende üroloji bölümüne gittim ve idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç kullandım ama şu an iyi ,kötü bir şey yok ilaç kullandım sonuçlar temiz bu da etkiler sağlık sürecini

Merhaba ben hepatit B taşıyıcısıyım ve ilaç kullanmıyorum
Annemden dolayı hepatit B taşıyıcısıyım ve kardeşimde de var bunu sorun yaparlar mı bir fikri olan var mı

Çalışmanı engelleyecek bir durum değil ve ilaç kullanmıyorsun bir sorun olmaması lazım ama yine en ufak bir şeyde bile sıkıntı çıkartırlar bence bir sorun çıkmaz kötü düşünme

Çalışmanı engelleyecek bir durum değil ve ilaç kullanmıyorsun bir sorun olmaması lazım ama yine en ufak bir şeyde bile sıkıntı çıkartırlar bence bir sorun çıkmaz kötü düşünme
Daha gitmedim randevuya 12 martta randevu sadece çok lavaboya çıktığım için bi görünmek istiyorum ama gitmeyedebilirim bilemedim

Sen lavaboya git idrarını tutma daha kötü yapar ve doktora git görün bir şey olmaz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.