Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ama mantıkları çok saçma. Çünkü insanlar garantisi olmayan bir şey için nasıl böyle bir şey yapabilirler ki. Aktif olarak çalışıyorum umarım sezonluk alan baseleri kapsıyodur
Ankara'da şoyle 1 sey soylediler, eger kabul alirsaniz en az 1 ay sicil taramasi sürüyor, adli sicil kaydi surecimiz uzun dendi. Böyle bir durum varsa, cözümü de surecin uzun olmasi diye yorumladim. Bilmiyorum size bu detaydan bahsedildi mi ama
Ankara'da şoyle 1 sey soylediler, eger kabul alirsaniz en az 1 ay sicil taramasi sürüyor, adli sicil kaydi surecimiz uzun dendi. Böyle bir durum varsa, cözümü de surecin uzun olmasi diye yorumladim. Bilmiyorum size bu detaydan bahsedildi mi ama
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.