Pozisyon veya İlan Adı
yhm
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Ocak 2026
24
7
0
Meslek
Kabin
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
merhaba arkadaşlar cadet alimlarinin durduruldugunu duymussunuzdur acaba yhm icin de mi ayni sey yapildi yani esb icin subatta girdim mulakata hala olumlu olumsuz bir haber yok her an haber gelebilir diye ise de giremiyorum ne yapacagimi bilemedim umutsuzluga kapilmaya basladim sizde durumlar nasil ne dusunuyorsunuz haber gelen var mi 🥺

• Like
Tepkiler: Melomelomm
merhaba arkadaşlar cadet alimlarinin durduruldugunu duymussunuzdur acaba yhm icin de mi ayni sey yapildi yani esb icin subatta girdim mulakata hala olumlu olumsuz bir haber yok her an haber gelebilir diye ise de giremiyorum ne yapacagimi bilemedim umutsuzluga kapilmaya basladim sizde durumlar nasil ne dusunuyorsunuz haber gelen var mi 🥺
Merhaba ben de Ankara basede mülakata girdim. 4 Martta girmiştim. Ölümsüz alan arkadaşlar oldu ama olumlu alan henüz olmadı

• Like
Tepkiler: selestia
durdurulmuş diyen var iptal diyen var bunlar içerden bilgi alanların paylaştıkları. açıkçası bende havalimanında başka bir şirkette çalışan arkadaşımdan duyduğuma göre tgs yeni alım yapmayacak diye söylenti çıkmış. içerdekilerin çalışma yerlerini değiştiriyorlarmış minimum personelle nasıl daha çok iş görebiliriz mantalitesine girmişler.

ik hiç kimseye ulaşıp biz artık alım yapmıyoruz yapmayacağız tarzında bir bildirimde bulunmadı. çünkü iptal ettik alımları derlerse ve işler aniden değişirse bir daha ilan açıp tekrar online başvuru tekrar sınavlar tekrar mülakatlar yapmak zorunda kalacaklar. yani burada kendini düşünen şu saatten sonra hayatına bakar , tgs kendi çıkarları doğrultusunda açıklama yapmadan yüzlerce kişiyi umarsızca bekletmesini bekleyen loser oluyo biraz artık acı gerçek

peki ise girip sigorta başlatirsak çağırdıklarinda elenme sebebi olur mu sanki bi yerde sey diye okumustum 1 ay oncesinden sigortanizin kesilmesi gerekiyor yoksa eleniyorsunuz gibi bir sey yazmisti biri. tam hatirlayamiyorum da sizin bilginiz var mi bu konuda aylardir bunu bekliyoruz yine de bi aciklama yapmalari gerekirdi 😞

peki ise girip sigorta başlatirsak çağırdıklarinda elenme sebebi olur mu sanki bi yerde sey diye okumustum 1 ay oncesinden sigortanizin kesilmesi gerekiyor yoksa eleniyorsunuz gibi bir sey yazmisti biri. tam hatirlayamiyorum da sizin bilginiz var mi bu konuda aylardir bunu bekliyoruz yine de bi aciklama yapmalari gerekirdi 😞
İşkur üzerinden alım sağlarlarsa sorun olabilir geçen sezon aynı problemi bir çok kişi yaşadı. Genelde işkurla başlayanlar(1 ay önceden sigortası olmayanlar) sayıca fazla olup biraz daha sürece erken seçilme potansiyelinde. Belki süreciniz ertelenebilir. Ya da küresel sıkıntılar gerekce gösterip direk alımı iptal de edebilirler.

Kafa karıştırmak istemem ama Tgs için öyle sanırım işkurun müdürüyle görüştüm ve Tgs bu sene eğitim ödemelerini işkur üzerinden yapacağı için böyle bir şart var dedi bana. Ben Havaş’a evrak teslim ettim eski işimden çıkalı 1 ay da olmamıştı bişey demediler Havaş’ta sorun olmadı mesela. Sadece bana söyleneni söylüyorum bu arada arayıp tgs’ye sorabilirsiniz

• Like
Kafa karıştırmak istemem ama Tgs için öyle sanırım işkurun müdürüyle görüştüm ve Tgs bu sene eğitim ödemelerini işkur üzerinden yapacağı için böyle bir şart var dedi bana. Ben Havaş’a evrak teslim ettim eski işimden çıkalı 1 ay da olmamıştı bişey demediler Havaş’ta sorun olmadı mesela. Sadece bana söyleneni söylüyorum bu arada arayıp tgs’ye sorabilirsiniz
Merhaba bu işkur üzerinden başvuranlar için geçerli değil mi? Çünkü ankara base için sunum yaparlarken böyle bişi söylenmedi

Merhaba bu işkur üzerinden başvuranlar için geçerli değil mi? Çünkü ankara base için sunum yaparlarken böyle bişi söylenmedi
Merhaba Dalaman base için sunumda da bundan bahsedilmedi ama burada bu durumdan bahsedenler vardı bende şüpheye düştüm bilmiyordum işkur müdürüyle görüştüm ve Tgs’nin böyle bir şartı olduğunu öğrendim. Hatta bana kestirebiliyorsan kestir sigortanı dediler. İşkur üzerinden başvuru olduğunu bilmiyordum o yüzden bilemem onu. Ama genel olarak herkesi kapsıyor diye biliyorum

• Like
B
Merhaba Dalaman base için sunumda da bundan bahsedilmedi ama burada bu durumdan bahsedenler vardı bende şüpheye düştüm bilmiyordum işkur müdürüyle görüştüm ve Tgs’nin böyle bir şartı olduğunu öğrendim. Hatta bana kestirebiliyorsan kestir sigortanı dediler. İşkur üzerinden başvuru olduğunu bilmiyordum o yüzden bilemem onu. Ama genel olarak herkesi kapsıyor diye biliyorum
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ama mantıkları çok saçma. Çünkü insanlar garantisi olmayan bir şey için nasıl böyle bir şey yapabilirler ki. Aktif olarak çalışıyorum umarım sezonluk alan baseleri kapsıyodur

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ama mantıkları çok saçma. Çünkü insanlar garantisi olmayan bir şey için nasıl böyle bir şey yapabilirler ki. Aktif olarak çalışıyorum umarım sezonluk alan baseleri kapsıyodur
Rica ederim. Bence de hiç mantıklı değil hele de insanlar aylardır bekliyor ve alımların durdurulduğu söyleniyorken. Kimse bu belirsizlikte bekleyemez Türkiye şartlarında. Umarım hepimiz için hayırlısı olur

• Like
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.