Anladım. İEP programını kabul edenle etmeyen farkını anladınız mı peki ? Herkes birşey diyorda

Anladım. İEP programını kabul edenle etmeyen farkını anladınız mı peki ? Herkes birşey diyorda
Edersen ilk iki ay maddi kaybın olucak yani asgari düzeyde bir maaş alıcaksın. Etmezsen maddi kaybın olmayacak. Etmek zorunda da değilmişiz ama edenler öncelikliymiş.

Size çeviri yaptırdılar mi şuan mülakata hazırlanıyorum ama çok karışık oldu notlarım, herkesin mülakatı farklı olmuş .

Size çeviri yaptırdılar mi şuan mülakata hazırlanıyorum ama çok karışık oldu notlarım, herkesin mülakatı farklı olmuş .
Yok bana yaptırmadılar. Sen kendini tanıtırken ne soylediysen ona gore sorular gelir devamında. Mesela calistigin yada staj yaptigin yerde ne yaptin, uçak teknisyenisin sanırım neden teknisyenlik değilde yhm derler bence. Stresle nasil basa edersin sorusunuda sanirim herkese soruyorlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.