20 Şub 2024
82
9
35
4 Şubatta TGS YHM için yerinde sınava girip dönüş alan var mı ? Neredeyse 40 gün oldu ama herhangi bir dönüş yok dönüş alan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Benim bir arkadaşım da aynı durumda maalesef, önlisans mezunu musunuz? Aktif olarak öğrenci misiniz?

Lisans mezunuyum ve aktıf olarak öğrenci değilim , bircok kişi var bizim gibi . Ama mülakat daveti alan arkadaşlar yazsa çok iyi olur bizim için .

Lisans mezunuyum ve aktıf olarak öğrenci değilim , bircok kişi var bizim gibi . Ama mülakat daveti alan arkadaşlar yazsa çok iyi olur bizim için .
Ben de 4 şubatta yerinde sınava girdim. 7 mart'ta mülakat daveti aldım 28 mart için. Bence size olumsuz mesaj gelmediyse nisan için mülakat planlanmıştır büyük ihtimalle. Neden böyle diyorum yerinde sınavı olumsuz olanlar 1 hafta sonra olumsuz mesajı almışlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.