Çok teşşekür ediyorum tam duymak istediğim buydu suan ama mülakat öncesi yapılması gereken bir şey olduğu için orda ne derler bilmiyorum kendi kabin amiri tanıdığım birine sordugumda çok da önemli bir şey değil demişti yani bunun için elerlerse çok üzülürüm 9 aydır bekliyorum o kadar hazırlandım süreçten geçtim takım elbise aldım her şeyimi ayarladım bundan dolayı elenirsem cidden çok üzülürüm

Çok teşşekür ediyorum tam duymak istediğim buydu suan ama mülakat öncesi yapılması gereken bir şey olduğu için orda ne derler bilmiyorum kendi kabin amiri tanıdığım birine sordugumda çok da önemli bir şey değil demişti yani bunun için elerlerse çok üzülürüm 9 aydır bekliyorum o kadar hazırlandım süreçten geçtim takım elbise aldım her şeyimi ayarladım bundan dolayı elenirsem cidden çok üzülürüm
ben de vesikalik fotografimi goturmeyi unuttum. sizi cok iyi anliyorum. bu onemsememekle alakali degil, basvuranlarin cogundan daha cok onemsemisimdir yine de unuttum. o yuzden sakin kalin cozulur

Doğru diyorsunuz çok teşekkür ediyorum sadece buna benzer bir şey yaşayan var mı diye açtım konuyu da yazan olmadı sizden başka

Doğru diyorsunuz çok teşekkür ediyorum sadece buna benzer bir şey yaşayan var mı diye açtım konuyu da yazan olmadı sizden başka
forumda bu konuyu okuduguma emindim ama bulmadan sizi yanlis yonlendirmek istemedim. daha once bu konu konusuldu, biri aynen sunu yazmis "Ben yapmadan gittim mülakata. Yapmadıysan geç köşede telefonunda yap, olmazsa kalsın dediler. Elzem değil sanırım." isterseniz bu cumleyi forumda aratip o basliga da goz atabilirsiniz. yapmayi direkt unuttum yerine son gune biraktim o gun de internet problemi yasadim gibi biraz daha yumusatarak iletebilirsiniz yapmadiginizi siz de.

Aratınca gördüm evet çok teşekkür ederim süreyle alakalı problem yaşadığımı belirten bir mail attım yanlış hatırladığımı sabah yapmak için girdğimde yarım saatlik bir süreyle kaçırdığımı falan belirttim yine aynı şekilde söylerim bence de sürecin bu kadar sonunda bundan dolayı elemezler diye düşünüyorum çok teşekkür ediyorum tekrardan tüm stresimi aldınız.

Aratınca gördüm evet çok teşekkür ederim süreyle alakalı problem yaşadığımı belirten bir mail attım yanlış hatırladığımı sabah yapmak için girdğimde yarım saatlik bir süreyle kaçırdığımı falan belirttim yine aynı şekilde söylerim bence de sürecin bu kadar sonunda bundan dolayı elemezler diye düşünüyorum çok teşekkür ediyorum tekrardan tüm stresimi aldınız.
rica ederim bol sans. vesikalik fotografinizi unutmayin 😊

• Like
Tepkiler: crosta123
Bu envanterde sana soru sorup katılıp katılmadığını soruyor neden çözmüyorsun ki? Örnek veriyorum toplumda ilk söz bana verilmeli kesinlikle katılıyorum-katılıyorum-kararsızım-katılmıyorum-kesinlikle katılmıyorum tarzında 80 kişiliğini çözecek sorular. Çözmezsen kalırsın bu bir bütün sonuçta
80 tane mi soru var? Ortalama ne kadar sürdü sizinki ?

Çok teşekkür ediyorum. sonuç olarak 8 9 aydır bekliyoruz süreci ve o kadar gelip de son gün testi çözemedim diye elenirsem pişmanlıktan bayılırım büyük ihtimalle. Umarım thy bu konuda yardımcı olur. sadece thynin kendisine mail atmam yeterlidir hrpeakin kendisine de mail atmalı mıyım?
Merhaba bu durumla ilgili ne yaşadınız . Aynı durum benim de başıma geldi . Yarınsa mülakatım var . Süreçten elediler mi bir şans verdiler mi envanter için? Cevap verirseniz çok sevinirim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.