Pozisyon veya İlan Adı
Yetiştirilmek üzere b1.1
Bu iş uzayacak gibi görünüyor. Umarım uzamaz, çünkü çoğumuzun planı ve programı mevcut; üniversite, iş gibi sorumlulukları var. Temennim, bu hafta olumlu ya da olumsuz şekilde bir geri dönüş yapılması
Harbiden oyle Il dışından geldim oyle bekliyorum İstanbul da umarım en yakin zamanda guzel haber aliriz.

Harbiden oyle Il dışından geldim oyle bekliyorum İstanbul da umarım en yakin zamanda guzel haber aliriz.
Eski mülakat davetlerine ve konularına bakıyorum. Yeni sistemi neden bu sınavda getirdiklerini de anlamadım. Hava Personel’in Instagram hesabında alımın 2026’ya kadar olmayacağı söylenmiş. Belki sınav yapmayıp bu sınav üzerinden 2026 sonuna kadar sınıf açarlar, bilmiyorum; bilmeden bir şey söylemek istemiyorum. Ama bu hafta da gelmezse, çağırsalar bile gidemem gibi

Eski mülakat davetlerine ve konularına bakıyorum. Yeni sistemi neden bu sınavda getirdiklerini de anlamadım. Hava Personel’in Instagram hesabında alımın 2026’ya kadar olmayacağı söylenmiş. Belki sınav yapmayıp bu sınav üzerinden 2026 sonuna kadar sınıf açarlar, bilmiyorum; bilmeden bir şey söylemek istemiyorum. Ama bu hafta da gelmezse, çağırsalar bile gidemem gibi
Belkide bu sınav sonrası icin paylasim yapmıştır havapersonel sayfası neyse umarım guzel haber aliriz da beklememize değer.

• Like
Tepkiler: Riassal
bu hafta içinde belli olur diye düşünüyorum sanırım eskisi gibi olumsuz olanları bi anda yollamıyorlar olumsuz dönüş alandan sonra olumlu dönüş alan gördüm
bu hafta içinde belli olur diye düşünüyorum sanırım eskisi gibi olumsuz olanları bi anda yollamıyorlar olumsuz dönüş alandan sonra olumlu dönüş alan gördüm
Geçen günlerde de forum da farklı günlerde mesaj geldiğini yazmislardi forumda

knka peki sence yine bu ilan üzerinden acacaklari 2026 ilanlarinda yaş sıralaması sence nasıl olur 1 sene geriye mi gider 2005 doğumlular ve sonrasi icin mi olur

v
ve sence 2025 aralik gibi yine bu ilandan açarlar mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.