Pozisyon veya İlan Adı
Yetiştirilmek Üzere B1.1 Hava Bakım Aracı Teknisyeni
Hangi yıldızdan bahsediyorsunuz? Değerlenme Merkezindeki sınavdan sonra Tamamlandı şeklindeki yıldız var başka bir şey görmedim
knka sana mulakat maili geldi değil mi, arkadasin bahsettiği sey degerlendirme sınavından sonra mulakata cagirilacaklarin degerlendirme merkezinde "uzerinize atanmis degerlendirme bulunmamaktadir "ibaresi oluyormuş

Öyle bir ibare yok sınavın değerlendirmesinde. Zaten çok da mühim değil, sınav sabahı zar zor kendimdeydim. Sonrakine gireriz. Mail de almadım
knka sana mulakat maili geldi değil mi, arkadasin bahsettiği sey degerlendirme sınavından sonra mulakata cagirilacaklarin degerlendirme merkezinde "uzerinize atanmis degerlendirme bulunmamaktadir "ibaresi oluyormuşö

knka sana mulakat maili geldi değil mi, arkadasin bahsettiği sey degerlendirme sınavından sonra mulakata cagirilacaklarin degerlendirme merkezinde "uzerinize atanmis degerlendirme bulunmamaktadir "ibaresi oluyormuş
O bahsedilen şey doğru değil. Yıldızı olupta mülakata çağırılan gördüm o yazının olupta hiç çağırılmayanı da gördüm o yüzden her kulaktan bir ses çıkmasının bir mânası yok yukarıdaki arkadaşta saçmalamış bugün son diye birşey yok 1-2 hafta içinde herhangi bir gün herhan bir saate mülakata çağırılabilirsiniz. Ancak birine red maili geldikten sonra artık size mülakat maili gelmediyse red maili gelecek demektir toplu bir şekilde gönderiyorlar red mailini. Boşuna kendinizi sıkmayın ve kasmayın sadece mailinize bakın yeter. Gelirse gelir gelmezse gelmez onu anlamanın herhangi bir yolu yok.

O bahsedilen şey doğru değil. Yıldızı olupta mülakata çağırılan gördüm o yazının olupta hiç çağırılmayanı da gördüm o yüzden her kulaktan bir ses çıkmasının bir mânası yok yukarıdaki arkadaşta saçmalamış bugün son diye birşey yok 1-2 hafta içinde herhangi bir gün herhan bir saate mülakata çağırılabilirsiniz. Ancak birine red maili geldikten sonra artık size mülakat maili gelmediyse red maili gelecek demektir toplu bir şekilde gönderiyorlar red mailini. Boşuna kendinizi sıkmayın ve kasmayın sadece mailinize bakın yeter. Gelirse gelir gelmezse gelmez onu anlamanın herhangi bir yolu yok.
Katılıyorum. Dünyanın da sonu değil, red maili gelirse sonrakine artık

Hayırlısı olur inşallah hepimiz için bu unutmayın ki teknikler önu çok açık o Belgi verdikten sonra dünyanın bütün havalimanı çalışabilirsin

• Like
Tepkiler: MehmetNur12

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.