25 May 2024
29
6
5
Merhaba;

ben 23.01 tarihinde yerinde sınava girdim. Ancak hala bi dönüş alamadım SMS mi geliyor acaba? Yurtdışına çıkmıştım SMS'leri de alamadım bi kaç gün. Umarım kaçırmam.

Merhaba;

ben 23.01 tarihinde yerinde sınava girdim. Ancak hala bi dönüş alamadım SMS mi geliyor acaba? Yurtdışına çıkmıştım SMS'leri de alamadım bi kaç gün. Umarım kaçırmam.
aynı zaman da mail de geliyor zaten sms kaçırsanız bile maillerinizi kontrol edin oraya gelmiş olması gerekiyor davet edildiyseniz

Ben de 23.01.2025 tarihinde girdim Yerinde İngilizce ve Genel Yetenek sınavına ben de mülakat bekliyorum. Henüz dönüş olmadı. Muhtemelen şuan 2 dil bilenlere dönüş yapıyorlardır.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.