Gencay

Üye
14 Ocak 2025
61
14
35
Merhabalar, milas-bodrum havalimanı için basvurdum, yer hizmetleri memuru, yerinde sinav daveti gelse istanbul mu yoksa başvurduğumuz il içinde mi yerinde sınavi gercekelestirecegiz

Geçen seneki alımlarda başvurduğunuz yerde yerinde sınava giriyordunuz. Bir değişiklik olmadıysa aynı uygulamaya devam ederler.

Dönemsel personel olarak başvurdum. Yazları Milas'tayım ama okul için başka bir şehirdeyim. Dönemsel olduğu için belki ileri bir tarihe atıyorlardır acelesi yok diye düşünüyor olabilirler çünkü tek dönemsel alan Milas-Bodrum havalimanıydı

Merhaba bugün(29ocak) yerinde sınava girdim (antalya). İngilizce iyi geçti denebilir çok kolay soruların yanında 5-6tane de hayatımda hiç duymadığım kelimeler olan sorular gördüm(1yıl İngilizce mail yazmış birisiyim). Online sınava göre bi tık daha zordu. Genel yetenek onlineda nerdeyse hepsini yapabilmiştim yerinde sınavda 7-8tanesini yetiştiremedim (çok zor olduğu için değil ben yavaştım). Giren arkadaşlar varsa da aydınlamk isterim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.