Gittim tekrar evde girmiş olanlar için yeniden 2. Dil sınavı yapılmadı 2. Dilden sınava girenler evde girmemiş olanlar dedi. İnsan kaynaklarından bir kadınla görüştüm.
evde de girdim, yerinde sınavda da girdim. aynı şekilde benim gibi evde girip yerinde sınavda da girenler var. garip anlamadım

• Like
Tepkiler: AyH
evde de girdim, yerinde sınavda da girdim. aynı şekilde benim gibi evde girip yerinde sınavda da girenler var. garip anlamadım
Benim de aynı şekilde evde online sınavda da 2. Yabancı dile girdim yerinde sınavda da. İnsan Kaynakları öyle dediyse yerinde sınavda girmeyenler için sorun olmaz heralde

• Like
Tepkiler: AyH
Benim de aynı şekilde evde online sınavda da 2. Yabancı dile girdim yerinde sınavda da. İnsan Kaynakları öyle dediyse yerinde sınavda girmeyenler için sorun olmaz heralde
Ya ben sınavı yaptımda bitire bastıktan sonra extra kayıt yeri yoktu degilmi görevli tamam kapatabilirsin dedi bende kapattım ama dikkat etmedim en son genel yetenegi bitir e bastım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.