Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim, gerçekten çok faydalı oldu. Acaba diğer alımlar ne zaman başlar?
Rica ederim. :) Maalesef bir sonraki alim hakkinda benim de bir bilgim yok, 2025 alimlari Aralik sonu - Ocak basi gibi baslamisti, benim tahminim bu tarihlere yakin bir zaman diliminde ilanin acilacagi yonunde.

Rica ederim. :) Maalesef bir sonraki alim hakkinda benim de bir bilgim yok, 2025 alimlari Aralik sonu - Ocak basi gibi baslamisti, benim tahminim bu tarihlere yakin bir zaman diliminde ilanin acilacagi yonunde.
aynen aralık sonu ocak başı açılır mayısta da işbaşı yapılır. tgs t—rpil yuvası gerçekten t—rpili olmayan havaş çelebi düşünsün 🙂

• Like
Tepkiler: AeroNomad

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.