Merhabalar,
Güncel olarak Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim aynı zamanda açıköğretim fakültesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği son sınıf öğrencisiyim, geçtiğimiz aylarda kabin memuru ve yer hostesliği eğitimi veren özel bir kurs aracılığıyla bir kaç sertifika aldım.
Mevcut ingilizcemin yetersiz olduğunu düşündüğümden ve havalimanı içerisinde çalışmak istediğimden dolayı nasıl bir yol izleyeceğim konusunda kararsız kaldığım bir süreçteyim.
Mevcut durumda tgs veya diğer kuruluşların yer hizmetleri ilanlarına başvurursam kabul edilir miyim?
Bilgisayar kullanım becerilerim iyi.
Gece çalışmaya uygunum.
Sertifikalar;
•Kabin ve Yolcu Hizmetleri Temel Eğitimi
•Uluslararası Kabin Memuru ve Yer Hostesliği Eğitimi
•Uluslararası Kabin Memurluğu İngilizce Eğitimi
•Nezaket ve Protokol Kuralları Eğitimi
…
Erkek
Yaşım 25
Boy: 1.83
Konu hakkında görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese iyi günler dilerim.
Güncel olarak Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim aynı zamanda açıköğretim fakültesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği son sınıf öğrencisiyim, geçtiğimiz aylarda kabin memuru ve yer hostesliği eğitimi veren özel bir kurs aracılığıyla bir kaç sertifika aldım.
Mevcut ingilizcemin yetersiz olduğunu düşündüğümden ve havalimanı içerisinde çalışmak istediğimden dolayı nasıl bir yol izleyeceğim konusunda kararsız kaldığım bir süreçteyim.
Mevcut durumda tgs veya diğer kuruluşların yer hizmetleri ilanlarına başvurursam kabul edilir miyim?
Bilgisayar kullanım becerilerim iyi.
Gece çalışmaya uygunum.
Sertifikalar;
•Kabin ve Yolcu Hizmetleri Temel Eğitimi
•Uluslararası Kabin Memuru ve Yer Hostesliği Eğitimi
•Uluslararası Kabin Memurluğu İngilizce Eğitimi
•Nezaket ve Protokol Kuralları Eğitimi
…
Erkek
Yaşım 25
Boy: 1.83
Konu hakkında görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese iyi günler dilerim.