Pozisyon veya İlan Adı
Yhm ist
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Kkggll

Üye
24 Ocak 2025
15
19
0
Numara sonu 3636 olan numarayı açmamıştım yarım saat sonra tekrardan arandım
Sürece devam edip etmemek istediğim soruldu İngilizce seviyenizi yükseltmenizi istiyoruz yüz yüze mülakata davet edileceksiniz dedi umarım yardımcı olur bu yazdığım yazı
Bu arada yedekteydim mayıs ayından beri bekliyordum

Numara sonu 3636 olan numarayı açmamıştım yarım saat sonra tekrardan arandım
Sürece devam edip etmemek istediğim soruldu İngilizce seviyenizi yükseltmenizi istiyoruz yüz yüze mülakata davet edileceksiniz dedi umarım yardımcı olur bu yazdığım yazı
Bu arada yedekteydim mayıs ayından beri bekliyordum
Seviyeyi yükseltmek istiyoruz derken

• Like
Tepkiler: WychElm
Speaking için demişlerdir muhtemelen beni de İngilizce testi için aradılar mülakat mi diye sordum hayır İngilizce sınavı dedi umarım seviyelerimizi teyit etmek içindir ve hızlıca başlarız
Bana da sinav dendi surece dahil olmak istiyor musunuz dedi ve aktif calisip calismadigimi sordular . Peki sadece mulakat olanlar ne icin ingilizcesi dusuk olanlari sinava sokup tekrar mulakata mi alcaklar acaba

Bana da sinav dendi surece dahil olmak istiyor musunuz dedi ve aktif calisip calismadigimi sordular . Peki sadece mulakat olanlar ne icin ingilizcesi dusuk olanlari sinava sokup tekrar mulakata mi alcaklar acaba
Ban mülakatı geçerseniz süreçlerin devamı için bilgilendirileceksiniz dedi

Forumda birine ingilzce seviyenizi yükseltmenizi istiyoruz demişler ve yüz yüze mülakata davet etmişler yani tam olarak ne olacağını kestiremedim şuanda adminin belki bir fikri vardır @gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.