Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

cancan

Üye
7 Ocak 2026
29
29
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar. Tgs yer hizmetleri için smsle form geldi sonrasında mülakata çağırdım mülakatçı sonrasında bugün yani çarşambatekrardan aradılar. İkinci aşama olunan sürücü testi için tekrardan çağırdılar. Gelen sms aşağıya kopyalayacağım. Yarın test sürüşünden sonra neler olduğunu anlatacağım. Ama öncesinde şoför testine giden varsa neler yapıldığını kısaca anlatabilir mi?

Sn. …… …….. ,

Şirketimizde girmiş olduğunuz şoför mülakatı sonrası ikinci aşama olan sürücü testi için 15 Ocak 2026 Perşembe günü, saat 13:00'de sürüş testine davetlisiniz. Sürücü testinin yapılacağı adrese aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Not: Gelirken ehliyetinizi yanınızda getirmeniz rica olunur.

İletişim Tel: /

Mail: /

Sürücü Testi Adresi: https://maps.app.goo.gl/4P6NQgTp

TGS YER HİZMETLERİ A.Ş B050

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba arkadaşlar. Tgs yer hizmetleri için smsle form geldi sonrasında mülakata çağırdım mülakatçı sonrasında bugün yani çarşambatekrardan aradılar. İkinci aşama olunan sürücü testi için tekrardan çağırdılar. Gelen sms aşağıya kopyalayacağım. Yarın test sürüşünden sonra neler olduğunu anlatacağım. Ama öncesinde şoför testine giden varsa neler yapıldığını kısaca anlatabilir mi?

Sn. …… …….. ,

Şirketimizde girmiş olduğunuz şoför mülakatı sonrası ikinci aşama olan sürücü testi için 15 Ocak 2026 Perşembe günü, saat 13:00'de sürüş testine davetlisiniz. Sürücü testinin yapılacağı adrese aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Not: Gelirken ehliyetinizi yanınızda getirmeniz rica olunur.

İletişim Tel: /

Mail: /

Sürücü Testi Adresi: https://maps.app.goo.gl/4P6NQgTp

TGS YER HİZMETLERİ A.Ş B050
Hocam iyi günler evrak teslimi sağlık kurulu bittimi sizin ondan sonra mı bu mesaj geldi mülakata ne zaman gittiniz birde

Hocam iyi günler evrak teslimi sağlık kurulu bittimi sizin ondan sonra mı bu mesaj geldi mülakata ne zaman gittiniz birde
İyi günler Yok dostum evrak süreci başlamadı. Son mülakat sürücü mülakatı oluyor bugun saat 13:00 de ona katıldım. Kamyon kullandırıyorlar. Eğer bu mülakatı geçersen (ben sorunsuz geçtim) sonrasında arayıp eğitim süreci hakkında bilgi veriyorlar. Evrakları (rapor, sabıka kaydı v.s) hazırlayıp eğitime katılıyorsun yani sigortan başlamış oluyor artık. Yanlış bilmiyorsam 2 hafta eğitim süreci oluyormuş. Eğitim bitince görev yerine geçip işe tam anlamıyla başlıyorsun. 6 ay deneme süresi eger 6 ayı bitirirsen bütün hakların o zaman başlıyor tgs kadrosuna geçiyorsun ayda 5 indirimli bilet hakkın eşin varsa onada indirimli 5 bilet çocuklarada 2 adet indirimli bilet tanımlanıyormuş. 3 ayda bir 1,5 maaş ödemesi özel sağlık sigortası gibi hakların başlamış oluyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

• Like
Tepkiler: gunes
İyi günler Yok dostum evrak süreci başlamadı. Son mülakat sürücü mülakatı oluyor bugun saat 13:00 de ona katıldım. Kamyon kullandırıyorlar. Eğer bu mülakatı geçersen (ben sorunsuz geçtim) sonrasında arayıp eğitim süreci hakkında bilgi veriyorlar. Evrakları (rapor, sabıka kaydı v.s) hazırlayıp eğitime katılıyorsun yani sigortan başlamış oluyor artık. Yanlış bilmiyorsam 2 hafta eğitim süreci oluyormuş. Eğitim bitince görev yerine geçip işe tam anlamıyla başlıyorsun. 6 ay deneme süresi eger 6 ayı bitirirsen bütün hakların o zaman başlıyor tgs kadrosuna geçiyorsun ayda 5 indirimli bilet hakkın eşin varsa onada indirimli 5 bilet çocuklarada 2 adet indirimli bilet tanımlanıyormuş. 3 ayda bir 1,5 maaş ödemesi özel sağlık sigortası gibi hakların başlamış oluyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
9 Ocak Cuma günü de ben gittim ama dönüş olmadı kamyon derken ne sürüyorsunuz

Ocağın 3 ünde başvuru yaptım yer hizmetleri için ikinci evrağı 5 inde yaptım detaylı bir şekilde İstanbul havalimanı için arayan soran olmadı normal mi acaba

nerde nasıl oluyor detaylı bilgi alabilir miyim acaba
Konum bilgisi, saat ve tarih bilgisi sms ile geliyor. Benimkini Yenibosnada yaptılar. Ehliyetiniz neye yetiyorsa onu kullandırtıyorlar. Araca binince emniyet kemerinizi takıp aynalarınızı kontrol edin. Konuşturup dikkatin dağılıyormu diye kontrol ediyorlar. Ve dönüşlerde sinyal vermeyi unut ayın. Aynı ehliyet kursundaki direksiyon sınavındaki gibi yapılıyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.